EVZ

VIDEO: Hillary Clinton la un pas de a-şi RUPE PICIOARELE în India

Sursa: theamericanmirror.com
Autor: | | 3 Comentarii | 1638 Vizualizari

Chiar dacă Hillary Clinton era ţinută de două persoane ca să nu cadă, totuşi, a fost la un pas să-şi rupă picioarele pe acele trepte din India după cum se observă şi în video din articol.

Aflată în vizită la Jahaz Mahal în Mandu - India, Clinton  s-a chinuit să coboare în jur de 15 trepte. Un bărbat care mergea în fața ei a sărit imediat să o apuce pe Hillary când a observat că şi-a pierdut echilibrul. În ciuda faptului că ambii bărbați o ajutau să ajungă la capătul scărilor, ea tot s-a împiedicat. Huma Abedin s-a oprit să privească cum Clinton încerca să-și recâștige echilibrul.  Hillary, nevoită, fără să se alarmeze și-a dat jos sandalele pentru a ajunge întreagă la capătul scărilor. 

Clinton se afla în India pentru a promova cartea despre  "Ce s-a întâmplat"

Da, încă mai e supărată că a pierdut în faţa  președintelui Trump, a comentat reportera de la NTK:  Hillary Clinton a sugerat că cei care l-au sprijinit pe președintele Trump în 2016 au făcut-o pentru că "nu le plăcea ca oamenii negri să obțină drepturi"  şi din cauza "femeilor caucasiene, care s-au supus voinței soților lor, care nu-și doresc ca afro-americanii să aibă mai multe drepturi și egalitatea în drepturi cu femeile", ea perzând pe acestă temă.

"Dacă te uiți la harta Statelor Unite, totul e roșu în mijlocul unde a câștigat Trump. Câștig Coasta, câștig Illinois, câștig Minnesota, locuri ca acestea ", a spus Clinton.  "Ceea ce harta nu vă arată este că am câștigat locurile care reprezintă două treimi din produsul intern brut al Americii", a explicat Clinton. "Așa că, am câștigat locurile care sunt optimiste, diverse, dinamice, avansate", a mai spsus Clinton, potrivit theamericanmirror.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000