EVZ

Horoscop 2018. Şansele astrale ale unor personalități din România. Horoscopul lui Dom’ Profesor

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 11779 Vizualizari

Horoscop Urmare multor solicitări, public aici horoscoapele politice și nu prea, apărute în ediția print EvZ. Mai mulți dintre domniile voastre au spus că au colindat Bucureștii, mult și bine, după un exemplar al ziarului cu de toate, cum spun eu când mă mândresc că scriu la EvZ.

5 ianuarie

Horoscop Astrologia științifică creștină obișnuiește să facă horoscoapele conducătorilor, oamenilor politici importanți, țărilor, fenomenelor naturale și cosmice, maselor de oameni, adică zodiilor și diagnosticul și tratamentul medical. Cu profesionalism și puțin umor, astrologia este o metafizică veselă, spunea papa Urban.

Horoscop Din punct de vedere politic anul 2018 este un an de trecere. Sunt alegeri parlamentare și prezidențiale în multe state, multe din Africa, Asia, America Latină, dar și în Europa: Cehia, Ungaria, Olanda, Irlanda, Finlanda etc. Ceea ce ne interesază în mod deosebit sunt alegerile prezidențiale din Rusia, cele parlamentare din Moldova și Ungaria. Posibil și probabil, re-re-realegerea lui Vladimir Vladimirovici Putin va continua politica prezentului în care cei puternici se înjură și se amenință pe scenă în văzul tuturor și împart frățește, pe seama statelor mici, în spatele cortinei.

Horoscop Anul a început relativ violent cu încercarea de loviluție din Iran, organizată de rețelele de spionaj saudite și israelite. Și cu violențele din Africa, din Congo. Nimic neobișnuit.

Horoscop În România este un an de trecere, către anul 2019, an de alegeri europarlamentare și prezidențiale. Bine spunea domnul Dan Andronic despre ”statul paralel”. Din experiența mea, am găsit aceste structuri paralele în mai toate țările pe unde am fost, peste cincizeci la număr. Fie că se numeau cupola, frăția, iacobinii, patrioții, vigilenții, sau caracatița și centrifuga. Sigur că este ilegal, amoral și probabil că și îngrașă, cu toate că întâlnirile de ilegaliști erau la tenis de câmp, dar cum puteau niște conspiratori să păstreze puterea față de alți conspiratori, care le vor pozițiile în stat? Conspirând…  Pe de altă parte, orcine, dar oricine poate fi compromis și aruncat în ridicol și derizoriu. Contează doar bugetul. De exemplu compromiterea definitivă, aruncare în uitare, distrugerea imaginii unei foarte iubite și prețuite sportive costă numai 287.500 euroi. Compromiți, sau șantajezi, asta este dilema unei părți a presei internaționale într-o epocă în care orice este permis în numele libertății cuvântului.

Horoscop Măi oameni buni, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, voi v-aţi gândit ce faceţi când vă duceți la vot? Votaţi ca nişte naivi ca unul, sau altul, să se îmbogăţescă, să devină celebru, să aibă asistenţă medicală superioară, să stea la căldură în Palatul Cotroceni, sau în Palatul Parlamentului, sau să se plimbe la Bruxelles, să fie servit, să fie un fel de vodă! Niciun moment, oricare dintre specimenele astea frenologice care v-au cerşit votul, nu s-a gândit la binele vostru! A fost altfel, de când este istoria, istorie? Iar în ultimii 28 de ani, egoismul acerb, vanitatea, ura împotriva poporului, dorinţa de îmbogăţire, dictatura prostiei, călcatul peste cadavre au fost strategiile “aleşilor”... voştri, că eu NU i-am ales!  

Nenorocirea este că cei pe care îi alegem în România, pe care i-am angajat pe o perioadă ca să ne bage bani în buzunar, înțeleg că i-am ales ca să-și bage bani în buzunarele proprii. Și asta fac tot timpul!

Horoscop Dar, iată horoscopul pentru anul 2018 al unor personalități, VIP-uri politice, sau nu, din România, care pot și vor influența major viața poporului din țara noastră. Prima, cum altfel, o doamnă!

Laura Codruța Kövesi născută pe 15 mai 1973 la Sfântu Gheorghe, în Zodia Taur, iar zodia chinezească este tot Taur (bou, bivol) de apă, negativ, portocaliu ca… portocala! Castan.  Doamnă Laura, vă rog, în primul rând, să primiți respectuasele mele condoleanțe! Știu ce înseamnă să pierzi un tată bun și valoros, știu că durerea nu scade. Sfatul stelelor este să continuați ca și până acum, munca acoperă rănile, dar nu le vindecă. Un an de doliu, așa țin fetele după tată, în tradiția românească, trece repede, cum o să treacă și anul 2018. Nu apare în horoscop nimic foarte grav, doar o depresie justificată. Metodele isihaste și rugăciunea creștină de model atonit sunt cele mai bune metode de a ieși dintr-o depresie. DNA-ul o să fie desfințat când interesele politice respective, pe care le slujește, vor fi satisfăcute. Pe de altă parte, dacă consultați lista ”Transparency International” veți constata că România este la mijlocul listei, adică în țară este o corupție medie, care nu justifică un organism special. România este, împreună cu Ungaria și după Italia și Bulgaria în ceea ce privește nivelul corupției, țări care sunt mai corupte. Mai mult, de mulți ani, de când primesc săptămânal raportul cazurilor mari de corupție, România nu a fost pomenită decât de două ori. Așa că, distinsă doamnă, căutați-vă o sinecură, eu vă propun consul în Brazilia, sau ambasadoare în Regatul Thailandei, când n-o mai fi DNA-ul!

Klaus Werner Iohannis, născut pe  13 iunie 1959, în  Sibiu.  Un Geamăn născut în zodia chinezească a Porcului (mistrețul, godacul) de Pământ, negativ, albastru ca cerul și în zodia arboricolă, druidică, a Carpenului. Anul 2018 este un an important pentru Herr Johannis, așa cum m-am obișnuit să-i spun. Trebuie să se hotărască dacă vrea, sau nu, să câștige campania prezidențială din anul 2019, tot un an al Porcului. Norocul porcesc este rar, l-a avut odată, ajutat de electronică, dar, conjunctura îi este favorabilă, dacă nu se bagă d-l Cioloș, susținut din afară. Nu este șantajabil, spun stelele, dar o consultanță mai cu idei și funcționari superiori loaiali nu i-ar strica. Tot stelele spun că nu ar fi rău să pregătească din anul 2018 o pleiadă de ”candidați manciurieni”, oamenii lui, candidați la prezidențiale, care să atace pe potențialii candidați valabili și să-i deschidă calea. Sănătatea este bună, atenție la brațe, clavicule, plămâni - de natura zodiei Geamănilor. Episoade mai puțin plăcute pot fi dacă se duce la sporturi de iarnă, ceea ce stelele și SPP-ul nu-l sfătuiesc. Mici disensiuni în familie, în jurul începutului verii, probabil discuții despre alegerea locului vacanței de vară. Ascultați un om bătrân, care a văzut multe: Cambodgia, Thailanda și Birmania, sau cum s-or mai fi numind acum, au o perioadă de liniște trecătoare și se pot vizita adevărate minuni ale lumii. Crize politice înainte, sau între echinocții și solstiții și cu prilejul unor mișcări populare, în aprilie și/sau septembrie. Ceea ce trebuie să facă Geamănul din Sibiu este să declanșeze o campanie prezidențială pozitivă. Până acum au fost toate CONTRA, corupției, guvernelor etc. Trebuie ceva bun, ceva în favoarea cuiva. O campanie permanentă, sau de lung suflu, despre și cu copii, ar avea succes la public, și ar arăta că sunteți un om viu, nu o ”carcasă”, dar ideile costă, Herr Johannis!    

Liviu Nicolae Dragnea, născut pe  28 octombrie 1962, în  Gratia, Teleorman. Scorpion, născut în anul Tigrului de Apă, pozitiv, roșu ca sângele și în perioada druidică a Nucului. Este atuul principal al PSD-ului. Tigrul de Apă este mincinosul zodiacului chinezesc, dar în politică minciunile spuse cu convingere se numesc strategie. PSD-ul a pierdut oameni de bază, oameni iscusiți și bine pregătiți care puteau foarte mult pentru partid și dacă își mai aduceau aminte, și pentru popor. Compromiși și băgați la zdup, ca să fie aruncați de centrifugă în afara politicii. Dacă reușește să temporizeze până pe 17 septembrie, Liviu Dragnea nu o să intre și el la pușcărie cel puțin în anul 2018. Poate să încerce să facă un târg ”uită-mă și te uit” să dispară în peisaj, pentru că la fel ca tânărul Rege, Dumnezeu să-l ierte, acum 70 de ani, don’ Liviu este îndrăgostit și îi este gândul la însurătoare. Dar cu cine să facă înțelegerea? Până atunci are tranzite în cuadraturi cât cuprinde și influențe nefaste, mai ales în partea finală a casei a XII-a, zona exilului și a detenției, după cheile papei Urban. Impetuos și gata oricând să riște major, Liviu Dragnea are o personalitate de big spender de jucător înrăit la Cazino. Câștigă tot, sau pierde tot! În 2018 stelele sunt de părere să nu mai joace, face rău la sănătate, mai ales la inimă! Fiind anul dragostei și al lui Venus, îi urăm lui dom’ Liviu casă de piatră și fericire conjugală, îi pică pirostrii și Isaie, dănțuiește!

Calin Popescu-Tăriceanu, născut pe 14 ianuarie 1952, la București.  Capricorn, născut în zodia chinezească a Pisicii (iepurelui) de Metal, negativ, galben ca șofranul. Ulmul. Al doilea om în stat are probleme în anul 2018. În primul rând de sănătate, dar și sentimentale. Genuchii sunt călcâiul lui Ahile al Capricornilor. Să ne amintim că și-a spart un genuchi când a căzut de pe motocicletă. Ce o să-și spargă când o să cadă din vârful Senatului? Este doar un scenriu paralel, inspirat de o conjunctură malefică, nu o să i se ceară demisia, dar să mai tacă din gură! De la o vârstă, Capricornii devin capre răutăcioase și puse pe făcut probleme celor din jur. Dacă își amintește ce i-a spus tatăl lui adoptiv, marele mason Dan Amedeo Lăzărescu, ar fi bine - Capricornul s-ar feri de multe rele, că mulți ar vrea să-l aibă ca trofeu pe peretele din living! Timeo Danaos Et Dona Ferentes, dacă aș fi aliatul Capricornului nu l-aș scăpa din ochi, pentru că întotdeuna un grec are în ciorap un jungher bine ascuțit. Acum nu am mai ținut scorul, câte căsnicii a avut, dar anul 2018 fiind anul dragostei și al lui Venus, cred că îl putem vedea în rolul unui satir, fugărind o tânără nimfă. Tot treburi de greci!

Mihai Tudose născut pe  6 martie 1967 la   Brăila, în Zodia  Peștilor, Capră (oaie) de Foc, negativ, verde ca jadul. Salcie.  Bade Mihai, greu la deal cu boii mici! Aveți un horoscop complex, nici nu știu cum să vă spun! În timpuri normale ar fi trebuit să aveți un mandat ca lumea, ca Niki Văcăroiu, care a avut patru ani să tranziteze România. Lumea a degenerat și domnia voastră trebuie să aveți demisia gata scrisă. Un accident major, înzăpeziri între 15 ianuarie și sfârșit de februarie, presiunea străzii, a demonstranților, sau a lupilor tineri cu colții lungi și ascuțiți din PSD, congresul extraordinar, poate din martie, sunt tot atâtea motive, de fapt mai am încă o sută de motive, ca să îi dați dracului, Doamne iartă-mă, și să vă duceți pe malul Dunării la Brăila natală ca să vă vărsați năduful.

Traian Basescu născut pe   4 noiembrie 1951.  Scorpion, Pisică (iepure) de Metal, negativ, galben ca șofranul. Nucul. Un an bun pentru Scorpion. Sigur, prostata este prostată, coloana mai doare, dar, pe total, Popeye nu se dă bătut. S-ar gândi la o revenire, în forță, în anul 2019, la prezidențiale. Nu mon capitain, dacă te iubești, stai pe coada ta și du-te cu nepoțeii tăi, Doamne, frumoși mai sunt, bulgării tăi de aur, la pescuit și în vacanțe. Învață-I, că ai ce să-i înveți! Dacă te bagi din nou la bătaie, centrifuga o să reacționeze foarte dur și nu vrei asta. Apără-ți familia! Fă-ți o fundație, mai așteaptă, 2024 este aici, aproape, atunci poți să revii în campania prezidențială, atunci ai șanse mari din partea stelelor și a celor care contează cu adevărat. Parol, mon cher!  

Horoscop Parcă mai era un horoscop, dar dacă nu a fost publicat print, nu o fac nici eu. După vechea zicală a artiștilor: ”ce se taie nu se fluieră”!

                                                    ⃰    ⃰    ⃰

Horoscop Acum vă rog să mă scuzați, unul și altul și-au amintit că sunt expert în problemele iraniene, așa că urmăresc continuu, via sat ce se întâmplă pe acolo. Pentru că mulți văd, puțini înțelg. Eu fac parte dintre cei puțini. M-am cam săturat de imaginile astea de sus dar bănuiesc că nu există altă modalitate. Un singur lucru țin să precizez, președintele Donald Trump, ca orice om de afaceri, își ține cuvântul dat, le-a promis-o popilor din Iran, dacă nu se potolesc și se bagă în continuare în Siria, Yemen, Irak și Liban, acum, o au! Cu ajutorul rețelelor saudite și israelite. Bun, acum mi se spune că am avut dreptate. Am spus că activitatea pe teren, nu a fost bine organizată, iranienii au organisme de represiune excelente urmașele temutei SAVAK, cel mai brutal serviciu secret din lume. Urmează condamnarea diplomatică a înăbușirii în sânge a ”demonstrațiilor pașnice”, de fapt care au atacat cu arme secțiile de poliție. Am văzut. Bun, că SUA se bagă în treburile interne ale tuturor, nu este un secret pentru nimeni, dar care este strategia? Slăbirea unui aliat al rușilor și chinezilor? Dacă Iranul va fi ocupat de SUA, cum a făcut cu Irakul, nu contează pretextul, eu am trei scenarii gata făcute și sunt un amărât de pustnic, China rămâne fără petrol și gaze la prețuri preferențiale, iar Rusia fără flancul sudic.

Horoscop Cum poate fi lovită România de conflictul din Golf? Simplu, de un val mare, zeci de mii de refugiați musulmani, care pot să vină la iranienii deja stabiliți aici.

O să trăim și o să vedem, doar mâine este, în defintiv, o altă zi!

                                                  ⃰    ⃰    ⃰  

horoscop

BERBEC   Ai nevoie de puţină linişte ca să evaluezi bine situaţia şi şansele pe care le ai. Primeşti o mulţime de informaţii, de veşti. Trebuie să foloseşti datele care te avantajează în mod direct. Este o zi bunicică spre bună. Horoscopul tău te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep să se materializeze. Nu chiar cum le-ai visat, dar oricum, ceva-ceva începe să se mişte.  Încerci sentimente complexe şi nu este vorba doar de iubire şi pasiune.

horoscop

TAUR    Nu lăsa vechile nerealizări şi adversităţi să revină în actualitate. Ce-a fost, a fost! Dar şi situaţiile noi pot ridica probleme greu de rezolvat.  Aşa că găseşte un drum mai uşor de urmat! Dar oricât te străduieşti şi te concentrezi, lucrurile nu par să iasă după cum le-ai proiectat şi le-ai visat. Mai încercă! Sau renunţă la planuri, dacă eşti comod şi planurile nu sunt importante pentru tine. O perioadă ceva mai complicată, spre seară. Probabil eşti mai obosit...

horoscop

GEMENI   Dispunerea ordonata a zodiacului de astăzi te ajuta să faci ceva ordine şi să aduci logica carteziană în propriile gânduri. De ceva timp încerci să faci faţă unei enervari fără motiv. Conversaţia, tot sistemul tău de comunicare devine mai vioi şi chiar mai vesel, dacă nu chiar mai precis şi exact, dar generalităţile pe care le debitezi sunt plate şi fără originalitate. Eşti maestru în vorbe şi poate şi la relaţiile umane, dar astăzi nu ai trece clasa. Vorbeşte puţin, precis şi numai la obiect!

horoscop

RAC   Azi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul interior şi pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu te lasa impresionat de zvonuri şi perspective sumbre, zâmbeşte şi rezolvă-ţi problemele tale. Astăzi cam îţi cad lucrurile din mână şi nu prea te simţi în apele tale. Lucrurile îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care se poat adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută.

horoscop

LEU   Ai energie şi eşti bine dispus. Reuşeşti să termini lucrurile la timp şi în condiţii bune! Poţi să-ţi odihneşti neuronii, fie la un film plăcut, poate o comedie, sau la o vorbă cu prietenii. Odată cu Soarele, protectorul zodiei, bine aspectat, ziua de azi îţi este favorabilă la bani – câştiguri mici, dar necesare, probabil că ai încasat deja ceea ce aveai de primit! Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. În a doua parte a zilei, mai ales după miezul zilei ai impresii ca dintr-un caleidoscop.

horoscop

FECIOARĂ  Fiind vorba despre nişte probleme personale, veştile primite astăzi nu trebuie anunţate în public, ci analizate cu discreţie. O veste primită spre sfârşitul zilei te bucură foarte tare. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente, dar mare atenţie la obligaţiile de natură socială, sau a relaţiilor umane, asumate pe termen lung. O veste bună urmată de o mică pierdere.  Atenţie la mijloacele de transport în comun.

horoscop

BALANŢĂ   Nu lăsa nicio schimbare majoră să te tenteze, nu vinde, nu cumpăra, nu călători, nu-ti face noi prieteni! Problemele cu  banii s-au mai rezolvat puţin, relaxează-te şi odihneşte-te mai mult! O veste bună care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat intuiţia. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă, semn de foc sau de apă, te poate ajuta. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu te întinde mai mult decât poţi, nici la muncă, dar nici la distracţie.

horoscop

SCORPION   Veşti bune care privesc viitorul tău apropiat. Urmează-ţi în continuare instinctul, intuiţia, prima impresie! Astăzi reuşeşti să rezolvi în condiţii favorabile un impas, o problemă mai veche. A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, prieteniilor, corespondenţei, socializării pe net, plimbărilor prin supermarketuri. Configuraţia generală a horoscopului arată o zi favorabilă: câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus.

horoscop

SĂGETĂTOR   Viaţa ta sentimentală nu este exact ce ţi-ai dorit. Nici astăzi, se pare, nu este nicio schimbare. Trebuie să mai ai răbdare, afinităţile selective şi chimia amorului sunt probleme grele! Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să eviţi o neânţelegere profesională sau o decepţie sentimentală.  Totuşi, ziua îţi este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus. Nu-ţi face griji, viitorul îţi este favorabil.

horoscop

CAPRICORN   Există o latură defensivă în zodia ta care se activează imediat ce apare o problemă. Dar, ai un oarecare procent de noroc şi azi trebuie să acţionezi. Fii realist şi cu picioarele pe pământ! Ai nevoie de sprijin şi din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. A tuturor! Sigur că intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale. O informaţie de la nişte prieteni adevăraţi te pune pe pista cea bună. Dar, fatalitas, toată lumea este ocupată şi nimeni nu poate sau nu vrea să te ajute. Descurcă-te singur!

horoscop

VĂRSĂTOR   E cazul unei stabilizări a situaţiei tale socio-emoţionale. Calităţile zodiei, în care spontenaitatea şi energia sunt de menţionat, te ajută astăzi să ai succes în domeniul relaţiilor umane! Este timpul unor decizii mai mult sau mai puţin importante. Ceea ce este esenţial este să iei hotărârile la momentul potrivit. Nu amâna şi nu lăsa lucrurile să se rezolve de la sine. Nu se rezolvă! Acordă mai mult timp şi fă eforturi diplomatice ca să placi anturajului.

horoscop

PEŞTI   Astăzi ai un moral de oţel, o formă de zile mari şi mintea pusă pe treabă. Urmăreşte cu atenţie dezvoltarea intereselor tale sentimentale. Pentru că dacă nu este dragoste, nimic nu este! Mici sau mai mari probleme cu sănătatea în special din cauza neatenţiei tale şi a faptului că nu te încalţi corespunzător, picioarele nu prea sunt bine protejate de frig. Atenţie, mai ales la picioare, domeniul corpului guvernat de zodia ta, dupa cum am mai spus!  Uită-tă bine la ce cumperi şi cât costă, nu ai credit nelimitat. Dorinţa de schimbare şi marea plictiseală cotidiană te face să cheltuieşti prea mult.

horoscopTag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000