EVZ

Horoscop Magyarország angajează ”vânători de migranți”. De ce îi iubesc eu pe musulmani

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 8415 Vizualizari

Horoscop Magyarország, adică Ungaria, vecina noastră din Vest, de la care ar trebui, câteodată, să luăm exemplu, angajează polițiști de frontieră. Este vorba despre un nou corp, numit vânători de frontieră. Anunțat în august 2016 în timpul consultării populare din Ungaria privind migranții. Planificat ca în decurs de șase luni, până la un an, Corpul vânătorilor de migranți să numere 3.000 de polițiști.

Horoscop  Pe 15 noiembrie s-au născut Erwin Rommel, Sir William Herschel, Veronica Lake, Mantovani, Anna de Noailles (Ana Elisabeta Bibescu Basarab Brâncoveanu), Ovidiu Moldovan, Ştefan Sileanu, Valentin Plătăreanu, Horia Hulubei, Dan Mateescu, Emil Racoviţă.

Horoscop  O notă specială pentru unul dintre militarii din cel de al Doilea război mondial,  feldmareșalul Erwin Johannes Eugen Rommel, pe care-l pomenim astăzi. Alături de Michael Wittmann, căpitanul de tancuri și de Otto Skorzeny, colonelul de commando, formează tripleta mea preferată dintre mlitarii germani din WW2. Sigur, istoric vorbind, dacă este vorba despre germani, preferința mea se îndreaptă către fabulosul nobil francon, cavalerul Florian Geier von Giebelstadt

Horoscop  Nimic important în calendarul creştin-ortodox, doar Sfinţii Paisie, Gurie, Samona şi Aviv, iar în „Kalendar” se sting zilele lupilor. Au fost şapte zile de sărbători vechi ale dacilor. Începe Postul Crăciunului.

Horoscop Dragi lupi, padawni și hobbiți, după cum raportează Kamila Stepien, în SOTT, Magyarország, adică Ungaria, vecina noastră din Vest de la care ar trebui, câteodată, să luăm exemplu, angajează polițiști de frontieră. Este vorba despre un nou corp, numit vânători de frontieră. Anunțat în august 2016 în timpul consultării populare din Ungaria privind migranții. Planificat ca în decurs de șase luni, până la un an, Corpul vânătorilor de migranți să numere 3.000 de militari. Deocamdată primii o sută de recruți sunt antrenați la Szeged, în Sud-Estul Ungariei. Pregătirea durează șase luni și constă în tehnici de luptă corp-la-corp, tehnici Omega, care să permită o imobilizare rapidă și o arestare în forță. Și trageri cu pistolul Beretta M9, în poligon. Vânătorii de migranți sunt antrenați de trăgători de elită să tragă foarte precis, la picioare. Media de vârstă a recruților este de 27,5 ani și 30% sunt femei. O patrulă de vânători de migranți va fi formată din trei polițiști de frontieră dintre care o femeie, pentru arestarea infractorilor de sex feminin, ca să se respecte, într-un fel, obiceiurile musulmanilor.

Horoscop  Colonelul Mihaly Varga, care se ocupă de recrutare și formare, spune că pentru un loc în Corpul vânătorilor de frontieră s-au primit peste treizeci de cereri. ”Este foarte greu să alegem dintre acești tineri, care vor să-și servească țara și să oprească infractorii. Sigur și solda este interesantă, sunt 700 de €, dar sunt multe alte meserii în Ungaria mai bine plătite, și mai puțin periculoase.” – a spus colonelul. Să amintim, de fapt să spunem, pentru că informația a avut embargou, că, în ultimii trei ani, patru polițiști de frontieră unguri au fost omorâți, călcați în picioare, linșați de ciuma musulmană cum spune Viktor Orban. În anul 2015 în Ungaria au intrat ilegal 411.515 migranți și au cerut azil alți 177.135.

Horoscop  Urmare acestei invazii, Ungaria a adoptat, în anul 2016 niște legi, care să facă față situației. Trecerea frontierei Republicii Ungare fără drept, se consideră infracțiune și este pedepsită cu trei ani de detenție. De pază la frontiera spațiului Schengen, Ungaria a construit un gard uriaș, lung de 175 kilometri, lat de șase metri și înalt de patru metri. După construirea zidului, numărul celor care treceau ilegal frontiera Ungariei a scăzut de la 3.500 pe zi la… 2 (doi)!!!

Presa anarhistă, isterica presă de stânga, atotputernică și stupidă, a sărit cu gura că Magyarország nu respectă nu știu ce reglementări internaționale.

Când, demult, am avut o situație dificilă cu un tratat internațional, Corneliu Mănescu a spus să-i dăm dracului, Doamne iartă-mă, un tratat internațional este bun atâta timp cât ai un avantaj. Nu făcea decât să-l adapteze pe Talleyrand.

Dar când imigranții ilegali, otrava, sau calul troian al terorismului, după cum cataloga Viktor Orban sunt violenți, distrug orașe, fură și violeză, omoară pe cei care Ii se împotrivesc, nu mai este vorba de refugiați, ci de o invazie.

Horoscop   Eu îi iubesc pe musulmani. Pe prietenii mei. Pe Hassan Molavi Tabrizi, Amir Heydari, Bedâ Laleh Singh, prințul Saad, inginerul Farhad Mushirzadeh, doctorul Wallid, Yussuf Zand și încă o sută-două de musulmani din Iran, Irak, Turcia, Egipt, Emirate, Arabia Saudită, Tunisia, Siria, Algeria, Guineea, Maroc, țări unde am călătorit, sau muncit. Îi iubesc pe prietenii mei, sunt oameni onorabili și de bună calitate, am muncit împreună, ne-am distrat împreună, uneori ne-am salvat reciproc, viața. Niciodată nu le-a trecut prin cap să invadeze Europa! Nici mie să rămân în Orient, cu toate că am avut propuneri interesante. Fiecare să stea la el acasă, este regula bunei vecinătăți și a relațiilor de prietenie durabile. Fără migratori!

Horoscop. Așa cum am dezlegat taina cocoșului adus de cășelușa Brody pe pragul meu. Năzdrăvanul cocoș zburase peste gard, la mine în ogradă, nu trecuse Brody prin gard la vecini. Așa că galinoraptorul meu, cățelușa Brody cea deșteaptă, a reacționat ca un vânător de migratori. A fost ultimul zbor al cocoșului, care îmi încălcase proprietatea! De aceea a fost vecina așa de mulțumită, i-am dat o sută de lei degeaba. Uneori sunt așa de prost, civilizat, dar prost, că mi-e rușine să mă uit în oglindă! Dar o întreagă Europă este în situația mea, nu?

Poate mâine o să fiu mai deștept, doar este, în definitiv, o altă zi!  

horoscop

BERBEC   Aspecte favorabile care avantajează domeniul în care îţi desfăşori activitatea. De asemenea, o zi plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor personale, în domeniul emoțional. Familia şi prietenii te sfătuiesc, ascultă şi foloseşte cu inteligenţă informaţiile date. Cine se trezeşte foarte de dimineaţă, aceluia îi este foarte somn. Asta este toata filosofia şi ar fi bine să-ţi cruţi fortele incepand chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta.

horoscop   

TAUR   Astăzi, cu mai mult realism, pragmatism, şi mai puţine proiecte faraonice poţi să te simţi chiar confortabil. O veste din presă pare că te interesează, dar nu exagera impactul asupra vieţii tale. Fii conservator şi precaut. Dă adevarata importanţă lucrurilor şi foloseşte propria scală de valori. Ai un umor excelent, un optimism solid, dorinţa să scrii, să comunici, să citeşti, dar pe un fond de stres provocat de oboseală şi nesiguranţa dată de un efort îndelungat. Odihnește-te mai mult.

horoscop

GEMENI   Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Continuă cu tenacitate, voinţă, pe drumul ales de tine, așa trebuie! Nu promite nimic, nu poţi să ajungi în două locuri în acelaşi timp. Trebuie să te zoreşti ca să recuperezi timpul pierdut. Trebuie, de asemenea, neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. 

horoscop

RAC   Este o perioadă bună pentru mici îmbunătăţiri în casă. Poţi face şi mici schimbări de program dar fără implicări majore. Ai semne că poţi primi ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. Treci printr-o perioadă mai delicată, în sensul că eşti mai sensibil la ofense, la jigniri. Nu forţa lucrurile, nu te izola, nu replica cu răutate şi furie. Zâmbeşte, taci, dar ţine minte! Este doar un fault de joc. Iubirea ta cea mare a făcut o gafă, sau ceva asemănător. Nu trebuie să exagerezi, dar nici să treci cu vederea. În general, continuă perseverent pe drumul actual.

horoscop

LEU    La serviciu ceva se încurcă, aşa că eşti în situaţia de a purta conversaţii interesante cu colegii, cu şeful, ceea ce îţi sporeşte gradul de socializare. Vezi dacă poți să dregi situația. O configuraţie aparte te îmbie în această perioadă şi încă câteva zile după, să te identifici cu propriile proprietăţi şi bunuri şi să cheltuieşti mult. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in propria imagine, adică să cumperi lucruri care nu-ți trebuie, din capriciu, doar.

horoscop 

FECIOARĂ  Eşti în postura plăcută nativilor să analizeze detalii, să taie firul în patru. Ziua este favorabilă pentru activităţile tale obişnuite. În general lumea uită, aminteşte de interesele tale! Evită enervarea şi lasă-i pe alţii să-şi rupă dantura. În astfel de ocazii lumea zice prostii considerate mai târziu fraze celebre de către posteritate. Marile personalităţi s-au ilustrat cu fraze scurte devenite celebre. „Vechea Gardă moare, dar nu se predă!”. Ba bine că nu, s-a predat! Aşa că o să găseşti şi tu ceva de zis ca şi căpitanul Titanicului. Ce a zis nu se ştie, că nici el, nici nimeni din jurul lui nu a supravieţuit. Bun căpitan!

horoscop

BALANŢA  Astăzi nu te implica în discuţii cu semnele de foc. Dar, afacerile personale sunt aspectate favorabil. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Totul se poate rezolva cu bine! O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care le primeşti. O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare. În orice caz tot ceea ce vei începe pare lovit de inconsistenţa perioadei, adică nu ai voinţa şi putinţa să le duci la bun sfârşit.

horoscop

SCORPION  Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare, ca să anulezi influenţele unei conjuncturi mediocre. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la cele necesare, dar nici nu fii zgârcit! În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata ta rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. Mai ales nu da curs furiilor de moment, sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Presa minte din interes sau din prostie. Treburile de rutină le faci bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute.

horoscop

SĂGETĂTOR   Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la vremea capricioasă, îmbracă-te corespunzător şi totul poate să fie normal! Prudenţă în relaţiile cu Capricornii şi Leii. Ai un oarecare procent de noroc, dar trebuie să acţionezi. Fii pragmatic, cu picioarele pe pământ. Astăzi, se pare că ai de suferit din cauza timpului care trece prea repede, dar şi din cauza unor situaţii obiective. Luna declanşează unele situaţii la care te aşteptai mai puţin. În faţa prostiei şi a lăcomiei nu prea ai ce să negociezi, dar măcar nu ţi-ai încărcat sufletul cu o nedreptate.

horoscop

CAPRICORN   Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva mai greu de rezolvat, dar te descurci. Ziua de azi te ajută să apreciezi mai bine ajutorul celor dragi. Astăzi, nu vorbi, însă, fără să-ţi faci înainte un plan. Foloseşte intuiţia, dar nu te lăsa purtat de ea. Disimulează-ţi cu iscusinţă intenţiile printre imagini frumoase, poetice şi pline de culoare. Apoi exprimă direct şi hotărât ce ai de spus. O zi obositoare, dar până la urmă chiar plăcută. Seară de cumpărături mici, poate în oraş, în compania celor dragi.

horoscop

VĂRSĂTOR  Trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi în ceea ce faci.  Bea mai multă apă, poate ceai. Astăzi refuză programele de ieşit în oraş şi odihneşte-te cât poţi mai mult! O zi prietenoasă în care poţi să te relaxezi şi să laşi garda jos. Şi necazurile îţi par mai mici, sau începi să te obişnuieşti cu ele. Stelele favorizează cumpărăturile care le faci astăzi sau micile schimbări în ordinea lucrurilor. Ai o tendinţă către lălăială şi o lene de lumea a treia, dacă creieraşul nu ar fi vigilent şi nu ar pune pe toată lumea la treabă.

horoscop

PEŞTI   Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc, nu contrazice şeful, în această perioadă eşti sănătos, dar nu şi norocos. O zi dedicată in special lucrărilor urgente în care vei risipi multă energie. Laşi pe planul doi lucrurile importante. O să vezi peste câteva zile dacă ai făcut bine, sau rău. Stelele favorizează o seara relaxantă şi odihnitoare pe care o meriţi. Dupa cum spune inteleptul, la un prieten trebuie sa gaseşti aprobarea faptelor tale, dar si un sfat adevarat, un pahar de apă şi o carte buna. Totuşi o veste bună, sau o distracţie plăcută, pe seară!

horoscop Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000