EVZ

Imagini FANTASTICE din SATELIT. Ce s-a văzut pe Pământ e de-a dreptul incredibil. Fotografii pe care nu credeai o să le vezi vreodată | FOTO

Autor: | | 1 Comentarii | 83662 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Pământul este de-o frumuseţe rară, iar din Satelit Terra se vede în toată splendoarea sa. Au fost publicate imagini realizate din spaţiu, iar fotografiile sunt uimitoare.

Yann Arthus-Bertrand, un fotograf francez renumit pe plan internațional, a realizat un colaj de imagini impresionante cu Pământul. Fotografiile au fost realizate din Satelit în 2013, însă au fost făcute publice abia acum. El s-a specializat inițial pe fotografierea animalelor, dar mai târziu s-a reprofilat pe fotografierea aeriană a diferitelor subiecte din mai multe locații de pe întreg globul. Este autorul a peste 60 de cărți și albume cu fotografii ale peisajelor luate din elicoptere și baloane. Lucrările lui Yann Arthus-Bertrand au fost deseori publicate în revista National Geographic.

Lucrările sale au atât conotații politice, cât și de ordin artistic și au fost prezentate în spații publice din întreaga lume. Arthus-Bertrand este membru al "Academiei de Arte Frumoase din cadrul Institutului Francez".Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000