EVZ

Închisoarea KAMASUTRA. Într-o cameră a plăcerilor, deținuții au satisfacții mai mari ca la bordel

Autor: | | 4 Comentarii | 5665 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Detalii picante au ieșit la iveală despre membrii temutei grupări criminale MS-13, încarcerați într-un penitenciar din Honduras unde duc o viață de huzur în camere luxoase cu toate dotările necesare, jucându-se pe calculator, mâncând delicatese și făcând sex după bunul plac într-o încăpere special amenajată pentru stimularea poftelor carnale.

Traiul fabulos a ieșit la iveală în timpul transferului membrilor MS-13 din pușcăria supraaglomerată într-un penitenciar de maximă securitate. Autorităților au descoperit astfel cu stupefacție că nu toți pușcăriașii trăiau înghesuiți, ba unii o duceau ca la resort de cinci stele.

Celulele unde își ispășeau pedeapsa nu mai puțin de 773 de membri ai MS-13, din capitala Tegucigalpa erau dotate cu aer condiționat, mobilă colorată, aparatură electrocasnică de ultima generație, frigidere, televizoare etc. Însă doar cei mai importanți membri ai grupării aveau acces într-o cameră specială, dotată cu numeroase oglinzi și lumină ambientală, unde, alături de iubite sau soții, se dedau plăcerilor carnale. Potrivit Daily Mail, încăperea avea chiar un nume pe măsură: Kamasutra. Imagini puteți viziona în galeria atașată acestui text.

Dar nici pușcăriașii mai puțini influenți din cadrul grupării nu o duceau rău. În vreme ce șefii gemeau de plăcere în camera alăturată, subalternii organizau turnee de jocuri video, printre preferatele acestora fiind celebrele FIFA și Grand Theft Auto. 

MS-13 este una din cele sângeroase organizații criminale din Honduras, numărând peste 20.000 de membri care derulează o paletă largă de infracțiuni, de la trafic de droguri până la execuții, trafic de carne vie, rapiri de persoane, lupte ilegale etc.

Interesant e că bazele grupării au fost puse în urmă cu aproape 20 de ani la Los Angeles, după ce milioane de migranți din Honduras și El Salvador au solicitat azil în SUA în urma unui violent război civil din America Centrală.


VIAȚA în RUSIA. Construcțiile hidoase din epoca postsovietică – GALERIE FOTO
Orașul-fantomă în care luminile se aprind în fiecare noapte, deși nu a mai fost locuit din 1982 – GALERIE FOTO
VIAȚA în URSS. Grandioasele stații sovietice de autobuz – GALERIE FOTO
Incredibil cât de sexy, elegante şi libere erau iraniencele înainte de Revoluția islamică – GALERIE FOTO
BOALA GENIILOR. Numeroși savanți, pictori, scriitori sau politicieni ultracunoscuți au suferit de această cumplită maladie
ORAȘUL ANARHIEI TOTALE. Cum era viața în cel mai aglomerat loc de pe pământ - GALERIE FOTO
Anturajul soților Macron dezvăluie lucruri incredibile. Amănunte fabuloase din culisele instalării cuplului la Palatul Elysee
Nu o să ghiciți în veci câți ani are! O femeie spectaculoasă arată mai tânără decât propriii copii - GALERIE FOTO


Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000