EVZ

Vaccinarea în OPINIA UNUI DUHOVNIC CELEBRU: „Copiii sunt otrăviţi.” Vor fi iarăşi MULTE REACŢII pro şi contra

foto simbol
Autor: | | 21 Comentarii | 1975 Vizualizari

Poziții diametral opuse ale unui preot foarte apreciat de creștini și Biserica Ortodoxă Română (BOR)! Celebrul duhovnic Iustin Pârvu spunea că vaccinul otrăvește copilul, la fel ca Internetul, care oferă micuţilor o educație antihristă.

Vaccinare. PRO SAU CONTRA? Mesajul viral al unui medic din Suceava: „Toleranta zero pentru criminali. PROSTIA UCIDE.”

Într-un interviu publicat de revista „Atitudini“, părintele Iustin Pârvu vorbea despre vaccinarea celor mici. ”Dacă mama va lăsa copilul să fie vaccinat, este ca şi cum l-ar da la moarte. Am spus de mai multe ori să luăm modelul lui Brâncoveanu, care cu mărime de suflet privea mucenicia fiului său cel mic, Matei. Învăţaţi copiii să trăiască în legea creştinească, aceste obiceiuri să le deprindă mai cu seamă.

REACȚIILE ADVERSE după VACCINARE. Ce obligații au medicii? AFLĂ TOT ce trebuie să știi despre Legea Vaccinării

Nu mai e nevoie de nicio altă ştiinţă, de nicio şcoală; prin orice mijloace copiii noştri sunt otrăviţi nu numai cu aceste vaccinuri, ci cu atâtea informaţii mincinoase la adresa creaţiei lui Dumnezeu, cu calculatorul şi cu tot soiul de filme, care oferă copilului o educaţie antihristică“ spunea Iustin Pârvu, care a decedat in 2013.

MOTIVELE izbucnirii EPIDEMIEI de RUJEOLĂ. Pe cine dă vina Florian BODOG

Poziția lui iustin Pârvu este diametral opusă față de cea exprimată recent de Biserica Ortodoxă Română, care apreciază beneficiile vacinării.

”Biserica Ortodoxă Română susţine programele publice de vaccinare care urmăresc scopuri terapeutice.   Descoperirea vaccinului ca metodă de prevenţie şi tratament medical a reprezentat un pas foarte important în medicina modernă. Astfel au fost eradicate boli foarte grave, au fost salvate milioane de vieţi şi s-a îmbunătăţit semnificativ calitatea vieţii oamenilor.

EXCLUSIV. OBLIGAȚII și SANCȚIUNI în Legea VACCINĂRII. Citește ACUM proiectul INTEGRAL trimis de Guvern Parlamentului

Vaccinurile sunt de o importanţă deosebită în prevenirea unor boli şi epidemii care pot ameninţa viaţa unor segmente foarte largi de populaţie, contribuind astfel la apărarea darului sacru al vieţii umane. În acest sens, părinţii au responsabilitatea de a preveni îmbolnăvirea copiilor şi de-a salva viaţa acestora în caz de boală, vaccinarea copiilor având un rol important în apărarea vieţii şi a sănătăţii acestora. Biserica susţine programele publice de vaccinare care urmăresc scopuri terapeutice”, s-a arătat înttr-un comunicat remis recent de BOR.

Vaccinarea, în continuare un subiect delicat. Medicii se lovesc de REFUZUL părințilorTag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000