EVZ

Jurnalistul Victor Ciutacu aruncă BOMBA: Dan Diaconescu vrea să se întoarcă în politică

Autor: | | 8 Comentarii | 10833 Vizualizari

După ce a stat o perioadă de peste doi ani la închisoare, Dan Diaconescu, fondatorul Partidului Poporului Dan Diaconescu ar vrea să se apuce din nou de politică.

Devăzluirea a fost făcută de jurnalistul Victor Ciutacu la interviurile DC News. Jurnalistul a povestit că, după ce Dan Diaconerscu a fost eliberat din închisoare a avut o discuție cu acesta, în cadrul căreia fostul boss de la PPDD i-a mărturisit că s-ar apuca de politică. "Dan Diaconescu nu are voie câțiva ani să presteze obiectul de activitate care l-a dus la pușcărie. După a fost eliberat, m-a sunat. Îi dădusem mesaj să îi urez 'bun venit!' printre noi cei încă nearestați. Am vorbit și mi-a zis: 'dacă transmit LIVE pe Facebook, fiind tot media considerată, vin ăștia și mă iau iar?'. Dacă se face politician, nu poate să vină la mine la emisiune fără riscul de a-l lua ăștia la pușcărie. Dan Diaconescu mi-a spus că le va cere avocaților să îi facă o hârtie de revenire către instanță, o solicitare de clarificare, în care să i se spună exact ce are voie și ce nu. I-am zis să vină la televizor să ne spună cum a fost la pârnaie și mi-a spus: 'Aș veni, dacă dacă mă iau ăștia?”, a spus Ciutacu, la interviurile DC News.

În sentința prin care a fost condamnat la închisoare, judecătorii i-au interzis lui Diaconescu să practice meseria de jurnalist, în baza căreia ar fi comis infracțiunea. Durata acestei interdicții este de cinci ani de la momentul condamnării.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000