EVZ

Laura Codruţa Kovesi se BÂLBÂIE! Nu ştia că fostul soţ este urmărit penal, dar ştie cine s-a ocupat de dosar

Autor: | | 2 Comentarii | 3592 Vizualizari

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Koveşi, susţine că nu ştia că este deschis un dosar pe numele fostului său soţ, Eduard Kovesi, însă ştie cine a instrumentat în trecut dosarul, dar şi cine l-a preluat.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Koveşi susţine că nu ştia că este deschis un dosar pe numele fostului său soţ, Eduard Kovesi. Aceasta a declarat că dosarul a fost preluat de un procuror care mai apoi a ieşit la pensie, fiind preluat de un alt procuror. 


Dezvăluiri din interiorul DNA. Un PROCUROR a vorbit despre dosarul lui Bebe Kovesi


"Nu l-am mai văzut pe fostul soţ de foarte mult timp. Nu am ştiut că este cercetat penal, nu l-am protejat în niciun fel. Dosarul nu a fost tergiversat în niciun fel. Trebuie să se ţină cont că este un dosar destul de stufos, are legătură cu construirea de autostrăzi, deci nu poate fi soluţionat repede, în şase luni".

Şefa DNA a lansat şi o provocare! "Cine consideră că dosarul este tergiversat, poate face o sesizare Inspecţiei Judiciare, care să facă verificări", a spus Kovesi.

Eduard Kovesi, fostul soț al Laurei Codruța Kovesi, a cărui firmă, Led Communications din Sibiu, se ocupă cu internet și televiziune prin cablu, a ajuns intermediarul principal în șantier pentru livrarea de pământ de umplutură, balastru și piatră spartă, cu toate că nu deținea în proprietate nici balastiere, nici terenuri pentru groapa de împrumut și nici utilaje. Mai mult, respectiva firmă a lui Kovesi era intermediar al intermediarului, cu alte cuvinte factura materiale de construcții unei alte firme care la rândul ei factura mai departe către compania constructoare.

Şase kilometri din autostradă s-au surpat, iar DNA a deschis un dosar de urmărire penală și a demarat o anchetă. 

Se întâmpla la sfârșitul anului 2015 și audierile martorilor nu mai conteneau să se prezinte la DNA, inclusiv sâmbăta, pentru a depune documente și mărturii cu privire la neregulile petrecute în șantierul de la Miercurea Sibiului. Doar că, după ce în respectivele mărturii sau documente a apărut numele lui Bebe Kovesi, atât audierile cât și forfota din jurul subiectului au încetat la DNA.

Citește și: Kovesi A LUAT URMA unui „INFRACTOR DIN DNA”: „Vă asigur că REZIST ŞI NU MĂ LAS.” Dezvăluiri incendiare despre E-MAILUL DE AMENINŢARE trimis de şefa DNA

Noi date despre Dosarul „Autostrada Sibiu-Orăștie” de la DNA. Mărturii despre afacerile lui Eduard Kovesi

Eduard Kovesi a RECUNOSCUT dezvăluirile EVZ! Cum se apără fostul soț al șefei DNATag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000