EVZ

Kovesi SE DEZLĂNȚUIE în presa internațională! ACUZAȚII GRAVE cu privire la legile Justiției

Autor: | | 27 Comentarii | 5110 Vizualizari

Adoptarea legilor Justiției va impune controlul politic asupra procurorilor, este avertismentul pe care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, l-a lansat în presa internațională.

Aceasta precizează că în România există o masă de politicieni și oameni de afaceri care încearcă cu orice preț să preia controlul asupra Justiției. 

Pe de altă parte șefa DNA subliniază faptul că investigațiile făcute de instituția pe care o conduce au fost primite cu mare încredere de societatea românească.

SISTEMUL SE REPLIAZĂ. Manevră de ultimă oră devoalată de Daniel Dragomir

”Dacă se va vota acest pachet legislativ va avea un impact negativ asupra independenței justiției și va conduce la controlul politic al activității procurorilor (...) Aceste modificări vor conduce la subordonarea politică a procurorilor și ar putea împiedica în mod serios lupta împotriva corupției”, a spus Kovesi, pentru Euronews.

Abuzurile DNA, avizate de Bruxelles? ANALIZĂ DURĂ pentru Kovesi. Cum este văzută lupta anticorupţie dincolo de graniţele României?

”În opinia mea, independența justiției nu este un privilegiu pentru magistrat - este un principiu fundamental într-o societate democratică.Doar o justiție independentă ca sistem poate asigura un proces echitabil; numai o justiție independentă poate aplica legea în mod egal pentru toată lumea ".

SISTEMUL a lovit din nou! VICTIMĂ CELEBRĂ. Dezvăluiri de ultima oră DIRECT DIN STATE

Investigațiile DNA au fost primite cu mult speranță și încredere de către societatea românească. Totodată, este adevărat că acțiunile DNA au mobilizat un întreg sistem format din politicieni și oameni de afaceri care se simt amenințați și care sunt interesați să-și mențină controlul asupra resurselor publice, acesta este motivul pentru care întregul sistem de justiție s-a confruntat cu atacuri incredibile, de la fake news la angajarea companiilor specializate în intimidare și hărțuire", a mai spus Kovesi.

CEA MAI TARE DEZVĂLUIRE a anului. Cutremur în STATUL PARALEL! Cine este OMUL-CHEIE din CÂMPUL TACTIC? Breaking news!


Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000