EVZ

Un nou MESAJ DE SUSŢINERE pentru Kovesi, de la nivel înalt. VIITOR STABILIT pentru şefa DNA: „Concluzia şi acţionăm”

Autor: | | 10 Comentarii | 8218 Vizualizari

Procurorul general al României, Augusin Lazăr, emisese, joi seară, o părere care arăta menținerea poziției în favoarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Totuși, vineri, Parchetul General a explicat printr-un comunicat că urmează ca liderul instituției să ofere un punct de vedere după analizarea raportului întocmit de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Augustin Lazăr a oferit, vineri, un nou punct de vedere asupra propunerii de revocare a șefei DNA.

„Pot să înțeleg de ce capii structurilor sunt atacați, pentru că ei conduc. Cei care atacă, personalizează totul la capul instituțiilor, crezând că dacă vine alt procuror nu mai judecă după codul penal, ci după show-urile media. Kovesi nu înseamnă DNA, nu putem personaliza.

E o relație instituțională cu șefa DNA, ca și cu DIICOT-ul. Eu susțin adevărul, nu e o chestiune personală. Așteptăm raportul să vedem dacă ne oferă altceva decât la prima vedere. Noi analizăm, avem structuri specializate la Ministerul Public care se ocupă cu analiza acestor documente, apoi ne spun care e concluzia și acționăm”, a spus Augustin Lazăr la Realitatea TV.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000