EVZ

Dragnea a vorbit despre PENSIILE SPECIALE: „Nu există în prezent...” Reacția lui Dan Andronic

Autor: | | 10 Comentarii | 17863 Vizualizari

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit deschis într-un interviu pentru postul România TV, despre programul de guvernare și scandalul care înconjoară de ceva vreme controversatul subiect al pensiilor speciale.

„Ceea ce se întâmplă cu pensiile speciale este o manipulare nesimțită. Nu există în prezent nici o problemă cu acestea. Se vorbește despre acest subiect din martie, iar adversarii politici au și ei interesele lor să spună că țara este în colaps. România nu este încă o țară sărăcită de tot, trebuie să fim conștienți de asta.

Eu, împreună cu echipa mea am fost la întâlniri și am vorbit cu niște investitori. În septembrie vom avea certitudinea că România va avea sprijin din punct de vedere economic pentru a nu pica în colaps”, a spus Dragnea într-un interviu dat săptămâna trecută în clădirea Parlamentului. 

IUBITA LUI DRAGNEA? Liderul PSD a dezvăluit cine este FEMEIA DIN VIAŢA LUI – Video

Despre refuzul lui Kovesi

Liviu Dragnea a vorbit și despre refuzul Laurei Codruța Kovesi de a se prezenta în fața comisiei care cercetează posibila fraudare a alegerilor din 2009. „Aș putea spune că în această situație mai degrabă DNA pune presiune asupra Parlamentului nu invers. În mod normal doamna Kovesi ar trebui să se prezinte pentru că în acest dosar se judecă fapte penale care trebuiesc rezolvate”, a completat Dragnea. 

Reacția lui Dan Andronic 

Într-o interventie telefonică la România TV, jurnalistul Dan Andronic, a făcut câteva comentarii pe marginea celui mai aprins subiect, anihilarea lui Dragnea de către Sistem. În acest context, Dan Andronic a declarat: „Apreciez că este ca o cursă contra cronometru. Ceea ce pot să spun ca informaţii inedite pe lângă percheziţiile pe care ştiţi că le-au desfăsurat procurorii la consiliile de administraţie de la TelDrum, unde au folosit, aşa cum am mai povestit bormaşina, căutând prin pereţi ascunzători care, cred că doreau să conţină acte, nu cred îi interesau bani sau altceva, şi cel de la ferma de porci desfăşurată de către cei de la parchet, pot să mai dau elemente:

SACRIFICAREA lui DRAGNEA, ferma de porci, TelDrum și OFENSIVA CODRUȚEI. Mizele lunii august. Editorial de Dan Andronic

În ziua în care  Ilie Dragne, cel de la firma de porci a fost reţinut pentru 24 de ore, a mai avut loc o percheziţie, la Petre Pitiş, cel care tocmai fusese percheziţionat cu o săptămână înainte, informaţie care nu o am confirmată în mod oficial, doar neoficial.

Iar în cazul lui Ilie Dragne, una din întrebările cheie  a procurorilor a fost: ce făcea soţia lui cu cu cele 1500 de lei pe care îi primea ca fiind angajată în firmă?

O întrebare ciudată o să spuneţi dar este o întrebare care  a apărut pe parcursul anchetei, ca şi când din banii ăştia trebuia să se întâmple altceva, deşi vorbim de o sumă mică. Toate elementele, dacă doriţi să le punem cap la cap, ne duc spre executarea lui Liviu Dragnea.

Ingrid Mocanu, despre interceptările jurnaliștilor de către SRI: „Astea nu sunt abuz în serviciu?”

Eu am mai spus nu este un personaj care să-mi fie simpatic, a făcut parte din operaţiunea "Noi suntem statul", a jucat tenis cu Coldea şi cu Maior, cu Ponta, îi mângâia ghipsul lui Laura Codruţa Koveşi, deci, într-un fel, până la un punct a făcut parte din  acest grup care a creat un sistem paralel  în România.

Dar ceea ce se întâmplă cu el, ne arată foarte clar că lucrurile pe care le-am spus în privinţa execuţiilor care au loc în cazul unor oameni politici, este perfect adevărat. Anchetele DNA , au mai mult un caracter politic decât penal.

Asta este dacă vreţi tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme şi  brusc Liviu Dragnea a devenit o ţintă.

Bogdan Chirieac, invitat în platou a declarat că a urmărit cu mare atenţie şi urmăreşte serialul jurnalistului Dan Andronic: "sunt file de istorie acolo, unele dintre acele pagini erau cunoscute de multă vreme, dar Andronic are talentul de a le pune pe hârtie.

"În această situaţie, cu Dragnea, până la sfârşitul lui august, nu  ştiu ce să cred , fiindcă sprijinul  Sistemului în primele 9 luni ale anului în Parlamentul României, a fost în opinia mea, exact domnul Liviu Dragnea. Nu văd ce interese ar avea Sistemul , domnule Andronic, să facă vreun dosar, altceva decât o presiune din asta  mediatică ca în chestia aia absolut ridicolă când l-a arestat pe director fiindcă  şi-a angajat nevasta la firma sa privată.

Si pentru că fusese emisă o factură de 200 de mii de euro, a completat Dan Andronic, într-o perioadă când el nu era administrator.  Şi din factura aceea poate nu s-au plătit nici măcar doi euro. Andronic a mai spus că aici nu mai este vorba de un abuz, ci de prostie.

"De asta nu înţeleg ce interes ar avea Sistemul să-i facă rău lui Liviu Dragnea, pentru că este grantul faptului ca nu se modifica legile Justitiei, a mai spus Bogdan C.

Aceeaşi întrebare mi-am pus-o şi eu, a spus Dan Andronic, nu am un răspuns foarte clar, însă bănuiesc că undeva în spatele a ceea ce se întâmplă, exista o miză destul de mare şi cred că luna august este importantă pentru  multe personaje din acestă poveste, a încheiat jurnalistul Dan Andronic.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000