EVZ

Liviu Dragnea vrea să MILITARIZEZE Administraţia Naţională de Meteorologie

Autor: | | 0 Comentarii | 661 Vizualizari

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, la Focşani, că Administraţia Naţională de Meteorologie a fost tot timpul o "ţintă" a altor instituţii. Liderul PSD a spus că poate ANM ar trebui "militarizată", pentru că este o instituţie de "maximă securitate naţională", potrivit news.ro.

"A fost şi ANM ţintă de ani de zile. O ştiţi foarte bine, că ne mai întâlneam la Comitetele pentru situaţii de urgenţă. Nu va mai rămâne această ţintă. Este o instituţie care poate ar trebui gândită să fie militarizată, pentru că este o instituţie de maximă securitate naţională. ANM nu este o joacă şi nu poate fi lăsată la îndemână oricăror capricii", a spus  Liviu Dragnea, după ce un reprezentantul ANM s-a plâns că instituţia furnizează informaţii în regim gratuit tuturor celorlalte instituţii.  

Preocupat și de rachete  

Aseară, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat anunţul şefului Statului Major General (SMG), generalul Nicolae Ciucă, referitor la achiziţionarea de rachete tip Patriot şi i-a recomandat să facă "mai puţine declaraţii şi mai multă acţiune".  "Ce nu mi-a plăcut astăzi (n.r - joi) a fost declaraţia, nu ştiu dacă a fost astăzi sau ieri, declaraţia şefului Statului Major care a anunţat deja că va achiziţiona rachete Patriot. Păi, au finalizat procedurile? Nu e bine să aştepte derularea procedurilor, totuşi? E şeful Statului Major şi mă aştept la foarte multă rigoare. Poate şi ministrul Apărării se gândeşte la asta. Tot e pe acolo, prin minister, mă gândesc.(...) Mai puţine declaraţii şi mai multă acţiune cred că e mai eficient, zic eu', a a spus  Liviu Dragnea, joi seară, la Antena 3.  În acest an va fi demarată procedura de achiziţie a bateriilor de rachete tip Patriot, dar şi a sistemelor de rachete HIMARS şi a vehiculelor blindate de luptă 8x8, au anunţat, joi, la Galaţi, în Poligonul Smârdan, Florin Lazăr Vlădică, secretar de stat MApN şi general Nicolae Ciucă, şefului Statului Major General.  Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000