EVZ

Ludovic Orban a recunoscut că a ajutat la RIDICAREA firmei Tel Drum! Liberalul era ministru al Transporturilor

Autor: | | 1 Comentarii | 1159 Vizualizari

Liderul PNL, Ludovic Orban, și-a adus aminte că firma apropiată de Liviu Dragnea a câștigat un contract și pe vremea când el era ministru al Transporturilor! Liberalul spune însă că pe vremea aceea Tel Drum era o firmă mică.

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat la B1 Tv că își aduce aminte de o singură licitație câștigată de Tel Drum în mandatul lui de ministru al Transporturilor, însă a precizat că în acea vreme firma era relevantă doar la nivelul județului Teleorman. De asemenea, liberalul a subliniat că ascensiunea Tel Drum a avut loc pe vremea guvernelor lui Victor Ponta, când compania „a câștigat o mulțime de contracte în afara județului Teleorman”.

„Sigur că se discuta despre Teldrum, dar Teldrum era o mică firmă care avea activ în Teleorman la vremea când eram eu ministru al Transporturilor. Este adevărat că, de regulă (dar mai ales pe licitații, pe drumuri județene etc.) câștiga licitații în județul Teleorman. În mandatul meu, a câștigat o singură licitație: întreținerea drumurilor din Teleorman. În rest, nu-mi aduc aminte să fi câștigat vreo licitație. Pe vremea respectivă, încă nu avusese o asemenea explozie și extindere”, a spus Orban, la B1 Tv.

Citește și SACRIFICAREA lui DRAGNEA, ferma de porci, TelDrum și OFENSIVA CODRUȚEI. Mizele lunii august. Editorial de Dan Andronic

Dan Andronic, despre reținerea lui Ilie Dragne: „S-au intensificat presiunile pentru pârlirea lui Dragnea”

Procurorii DNA au primit ordin să „decapeze” în dosarul TelDrumTag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000