EVZ

Madalina Ghenea a făcut-o și pe asta! Poza care îi poate aduce milioane

Autor: | | 0 Comentarii | 1789 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Mădălina Ghenea și-a etalat decolteul superb pe rețelele de socializare, semn că este în formă, chiar la o lună după ce născut.

Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care apare intr-o rochie roșie ca focul și cu un decolteu aproape nepermis de adânc. A strâns cel puțin 15.000 de like-uri și zeci de comentarii.

"Eşti cea mai frumoasă femeie din lume!", a exclamat un bărbat pe Instagram. "Perfecţiune", a lăudat-o altcineva pe Mădălina Ghenea.

Unii fani au comparat-o pe Madalina cu o opera de artă și au complimentat-o pentru felul în care arată.

Acum o săptămână, Mădălina Ghenea posta pe Instagram prima sa fotografie după naștere, o imagine cu ea în grădina casei. Fotomodelul, care s-a fotografiat lângă niște flori, cu un soare orbitor în spate, s-a recuperat după naștere și arata foarte bine.

Vedeta a născut la o clinică privată, după un travaliu chinuitor care a durat mai bine de zece ore. Frumoasa actriţă a născut în foarte mare secret. 

“Mădălina a stat toată ziua în travaliu, chiar mai bine de 11 ore! Cu toate acestea, nu a dorit să meargă la clinică decât în momentul în care a simţit că o să vină copilul pe lume. De altfel, imediat ce a ajuns la spital, Ghenea a şi fost luată în primire de medici şi dusă de urgenţă în sală, unde i s-a făcut cezariană. Vedeta o născut o minunăţie de fată, de care este foarte mândră“, au povestit apropiaţi ai Mădălinei Ghenea.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000