EVZ

Marine Le Pen: „Macron ne SERVEŞTE proiecte ca şi cum am fi NOMAZI”

Autor: | | 2 Comentarii | 813 Vizualizari

A stârnit reacţii foarte dure dDiscursul lui Emmanuel Macron de la TF1 care a fost catalogat la fost la nivel de premier, de către preşedintele Frontului Naţional, Marine Le Pen, care l-a caracterizat ca pe un „proiect de construire a unei societăţi nomade”.

''În timpul discursului, cu accente tehnocrate, la nivel de prim-ministru, noi am văzut de fapt un preşedinte care încearcă cu greutate să-şi explice stilul său dispreţuitor şi autosuficient'', scrie Marine Le Pen într-un comunicat.

''Pe fond, el şi-a confirmat proiectul construirii unei societăţi nomade cu priorităţi reafirmate: îndemnarea angajaţilor să demisioneze mai uşor, acordându-le despăgubiri, forţând şomerii să  muncească chiar departe de casă, spunând celor care fac economii să cheltuie banii în cazinouri şi în imobiliare''.

''Demonstraţia lui, care se vrea doctă, se confruntă cu inconsecvenţe notabile: cum să rezolve problema locuinţelor prin descurajarea investiţiilor în ...piatră? Cum să se facă credibil când spune că prin creşterea CSG (Contribuţia socială generalizată), el creşte puterea de cumpărare a pensionarilor?'', insistă doamna Pen.

''Frontul Naţional care l-a aşteptat pe preşedinte la discuţii despre expulzarea infractorilor care n-au o situaţie legală de şedere în regulă, îi reaminteşte că şederea ilegală este în sine un act care merită trimiterea acestora dincolo de graniţele Franţei'', adaugă Marine Le Pen. ''Îl aşteptăm hotărâţi să discutăm despre acest subiect şi-l provocăm să extindă această dezbatere la întrega politică de imigrare'', a încheiat preşedinta Frontului citată de presa franceză.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000