EVZ

CE A PĂŢIT PREMIERUL Poloniei după accidentul grav de maşină în care a fost implicată recent

Mașina premierului , implicată într-un accident
Autor: | | 0 Comentarii | 699 Vizualizari

Şefa Guvernului polonez, Beata Szydlo, va mai rămâne câteva zile internată în spital, ca urmare a accidentului de maşină căruia i-a fost victimă vineri, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Executivului, precizând că starea de sănătate a premierului este „bună”.

„Şefa Guvernului va fi înlocuită, alți, la şedinţa Consiliului de miniştri de către vicepremierul Piotr Glinski. Am sperat că va putea prezida ea însăşi reuniunea, dar asta a fost decizia medicilor. Premierul rămâne sub supravegherea lor, iar recuperarea ar urma să mai dureze câteva zile. Aşteptăm noi decizii şi informaţii din partea medicilor”, a spus Rafal Bochenek în cadrul unei conferinţe de presă care a avit loc în faţa Spitalului Militar din Varşovia, unde Beata Szydlo primeşte îngrijiri.

Purtătorul de cuvânt nu a dat detalii despre rănile suferite de şefa Guvernului, subliniind că astfel de informaţii au caracter privat. El a dat însă asigurări că premierul se simte tot mai bine, de la o zi la alta.

Beata Szydlo a fost implicată vineri într-un accident rutier la Oswiecim, în sudul Poloniei.

Potrivit agenţiei PAP, care citează poliţia locală, maşina de serviciu a premierului, care se deplasa în coloană oficială, a fost lovita de un Fiat de mici dimensiuni la volanul căruia se afla un tânăr în vârsta de 21 de ani.

Anchetatorii au confirmat că vinovat de accident este conducătorul auto, pentru că nu a acordat prioritate coloanei oficiale, scrie Agerpres.

Opoziţia cere însă demisia ministrului de Interne, pe motiv că serviciul de pază şi protecţie a dat dovadă de lipsă de profesionalism.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000