EVZ

MICA ELVEȚIE a României. LOCUL cu cel mai CURAT AER din Europa se află la noi în ȚARĂ - Galerie Foto IMPRESIONATĂ

Autor: | | 0 Comentarii | 2527 Vizualizari


Vezi galeria foto:

În Banat se află o localitate specială pe care turiștii au poreclit-o „Mica Elveție” a României. Se spune că aici poți respira cel mai curat aer din toată Europa, iar noaptea poți admira cel mai frumos cer plin de stele.

Satul Poiana Mărului este conform Digi24.ro, a fost la început doar o casă de pădurar. Cu timpul, mai mulți vânători și pescari și-au ridicat locuințe, apoi au apărut și case de vacanță.

Deși este o zona vizitată de mulți turiști, ea și-a păstrat liniștea și pacea. Oamenii bat sute de kilometri, venind din toată România și chiar și din alte țări, pentru a se relaxa câteva zile la Poiana Mărului. Locul se află în Munții Țarcu, la 150 de kilometri de Timișoara. Există și un lac, iar priveliște de pe ponton este uluitoare.

Sursa citată mai scrie și că la Poiana Mărului se găsesc 11 pensiuni, iar o cameră nu costă mai mult de 150 de lei pe noapte. Turiștii sunt întâmpinați cu mâncăruri alese făcute în bucătăriile pensiunilor, iar cei care vor să facă mișcare au la dispoziție piscine și terenuri de sport.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000