EVZ

Un MINISTRU al cabinetului TUDOSE a devenit MEMBRU PSD

Autor: | | 4 Comentarii | 649 Vizualizari

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri este cel mai nou membru al organizației PSD Neamț, existând deja planuri pentru a primi și funcția de vicepreședinte al organizației județene.

Anunțul a fost făcut de declarat preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, care își exprimă optimismul că noul membru al organizației va aduce un plus de eficiență în județ prin implementarea de proiecte și finanțări, informează Realitatea.net.


Ilan Laufer noul ministru desemnat de PSD pentru Mediu de Afaceri a absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport


Mai mult, președintele PSD Neamț se bazează pe un sprijin mai bun din partea cabinetului Tudose pentru implementarea tuturor proiectelor locale, în special a unui parc industrial pentru dezvoltarea la nivel județean. Acesta spune că Laufer ar putea fi propus chiar vicepreședinte al organizației.


Biografiile și lucrurile ascunse ale miniștrilor noului cabinet Tudose


„O prioritate este dezvoltarea unui parc industrial în fiecare dintre judeţele care în acest moment nu au parc industrial şi dezvoltarea unui incubator de afaceri pentru dezvoltarea start-up-urilor în România. Unul din cei mai mari investitori, o companie românească va ajunge la Piatra Neamţ ca să verifice două potenţiale locaţii de dezvoltare. Este chiar un investitor interesat să dezvolte un parc industrial în Piatra Neamţ“, declară ministrul Ilan Laufer.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000