EVZ

Mirel Rădoi a fost PĂCĂLIT și a pierdut mii de euro. „Sper că a învăţat ceva din tot ce i s-a întâmplat”

Mirel Rădoi
Autor: | | 0 Comentarii | 1733 Vizualizari

Ilie Ciuclea, patronul echipei Juventus București, a povestit că Mirel Rădoi a fost păcălit de cei care se dădeau investitori și voiau să preia ultima clasată din Liga I.

Discuțiile legate de preluarea formației Juventus București de către un grup de investitori nu s-au concretizat, iar la mijloc s-a aflat și Mirel Rădoi, fost internațional român. Ilie Ciulcea, finanțatorul „lanternei roșii” din Liga I a declarat că fostul antrenor de la FCSB a ieșit „șifonat” financiar din cauza lipsei de experiență în domeniul afacerilor.

„Mirel Rădoi este un copil cu inimă mare dar a fost tras pe sfoară de tot felul de şmecheri care s-au folosit de numele lui şi l-au pus pe acest fost mare internaţional român într-o situaţie penibilă. Dar ulterior am aflat că Mirel a şi pierdut nişte bani, deoarece el apucase să le dea sume în avans la unii jucători cu care se înţelesese să vină la noi după ce batem palma. Îmi pare rău de situaţia în care Rădoi a fost târât şi sper că a învăţat ceva din tot ce i s-a întâmplat. Eu cred sigur că Mirel Rădoi a învăţat ceva din această situaţie penibilă în care a intrat fără voia lui. Eu cred că tinereţea l-a trădat şi trebuie să mai înveţe când vine vorba să te încrezi în unul sau altul. Nu ştiu în ce relaţii mai este Mirel cu naşul său Gigi Becali, dar eu cred că atunci când vine vorba de afaceri poate este mai bine să îi ceară din cînd în când un sfat”, a spus Ciuclea pentru „Fanatik”.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000