EVZ

Monica Niculescu, dată exemplu negativ în presa de peste Ocean

Autor: | | 1 Comentarii | 1313 Vizualizari

După mai bine de o săptămână de la disputarea partidei dintre daneza Caroline Wozniacki (locul 1 WTA) și Monica Niculescu (75 WTA/foto), de la Doha (scor 7-5, 6-1), conflictul încă nu s-a stins.

Atunci, în timpul, dar și după meci, daneza a acuzat-o pe Niculescu de lipsă de fair-play, doarece românca striga prea tare în momentul în care loveşte mingea. Ieșirea nervoasă a lui Wozniacki a fost condamnată rapid de site-ul WTA, care a scris despre „Caro” că „a devenit frustrată”. Nordica a fost pusă la zid și de Monica, afirmând despre adversara sa că „își dă prea multă importanță”. Totuși, Wozniacki are și susținători îna cest caz.

„Este o problemă veche, dar s-a încercat o discuție cu jucătoarele despre această chestie. Li s-a spus ca nu aceasta este calea pentru viitor, dar jucătoarele nu au ținut cont. Oricum, acest fenomen trebuie oprit! Să sperăm că generația tânără nu va proceda la fel. Forurile mondiale trebuie să ia măsuri pentru ca acest tip de comportament să nu mai afecteze jucătoarea adversă”, a titrat celebrul jurnalist de la New York Times, Christopher Clarey.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000