EVZ

Nadia Comăneci despre Simona Halep: "Are mai multe frustrări decât mine"

Simona Halep si Nadia Comăneci
Autor: | | 1 Comentarii | 1208 Vizualizari

Nadia Comăneci a plecat special din America la Madrid pentru a fi alături de Simona Halep la finala turneului lui Ion Ţiriac. Nadia a ajuns apropiată de Simona datorită prietenului sau vechi Ion Ţiriac. Tot Nadia i-a înmânat trofeul după ce a ajuns câştigătoarea turneului.

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a fost cea care a premiat-o pe Simona Halep la finalul meciului cu Cibulkova. Jurnaliştii de la New York Times  i-au cerut să explice despre reacţiile nervoase pe care sportiva româncă le are uneori în timpul meciurilor sale.

Redăm integral răspunsul Nadiei Comăneci: "Cred că Simona are mai multe frustrări decât mine. Sau poate că le arată mai mult. Poate că şi eu le aveam, dar le păstram în interior, le ascundeam mai bine. Trebuie să înveţi din fiecare experienţă şi apoi eşti mai bogat. Şi nu vorbesc despre bani, ci mai bogat în experienţă, cu cât joci mai mult, cu atât devii mai experimentat. Ea este foarte motivată pentru performanţă", a declarat Nadia Comăneci cotidianului new yorkez.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000