EVZ

Robert Negoiță și îndrumătorul său de doctorat, urmăriți penal pentru plagiat

Robert Negoita, edilul sectorului 3
Autor: | | 3 Comentarii | 713 Vizualizari

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost chemat astăzi la Parchetul General, unde i s-a adus la cunoștință că este urmărit penal în dosarul de plagiat, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la fals intelectual şi uz de fals.

În acelaşi dosar, în care Negoiță are calitatea de suspect, procurorii au început urmărirea penală împotriva lui Ioan Dascălu, cel care a coordonat lucrarea de doctorat a lui Negoiţă, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual şi uz de fals.

Edilul sectorului 3 a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în anul 2012, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", cu teza de doctorat "Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social".

Pe 24 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, punct de vedere în care se constată plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiţă şi se recomandă retragerea titlului de doctor.  Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000