EVZ

Garbine Mugurza, CAMPIOANĂ la WIMBLEDON. Jucătoarea din Spania n-a avut MILĂ de Venus Williams și a reușit o performanță INCREDIBILĂ în tenis

17-07/muguruza-465x390
Autor: | | 1 Comentarii | 1270 Vizualizari

Garbine Muguruza a câștigat turneul de la Wimbledon, după ce s-a impus, sâmbătă, în finala cu Venus Williams, în două seturi, scor 7-5, 6-0.

Garbine Muguruza, locul 15 WTA, a ridicat trofeul de la Wimbledon, după ce a câștigat categoric finala jucată împotriva lui Venus Williams (11 WTA), scor 7-5, 6-0. Partida a fost echilibrată doar în primul set, pentru că, în cel de-al doilea, spanioloaica a desființat-o pe tenismena din america, și a reușit un set „alb”. Muguruza a câștigat cel de-al doilea titlu de Mare Șlem, după ce, anul trecut s-a impus în finala de la Roland Garros, disputată împotriva Serenei Williams, scor 7-5, 6-4. Nicio altă jucătoare de tenis n-a mai reușit să le învingă pe surorile Williams într-o finală de Mare Șlem. Garbine a mai evoluat în finala de la Wimbledon, în 2015, dar atunci ca fost învinsă de Serena, scor 4-6, 4-6.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000