EVZ

Nicolae Dică a vorbit despre relația cu Gigi Becali: „Nu pot să-l opresc. Nu e prima ddată când face asta”

Autor: | | 0 Comentarii | 577 Vizualizari

Nicolae Dică a declarat că el este cel care stabilește ce jucători folosește, apoi îi prezintă și lui Gigi Becali planurile pe care le are înaintea unui meci.

Nicolae Dică a vorbit despre realția pe care o are cu Gigi Becali, finanțatorul FCSB. Tehnicianul este cel care decide ce formulă de echipă trimite în teren, apoi îi prezintă și patronului „unsprezecele”  de start. Dică spune că nu îl poate împiedica pe Becali să anunțe titularii la televizor, înaintea unei partide.

„Domnul Becali este patronul echipei, este cel care dă bani și care face strategia. Eu sunt aici ca să antrenez echipa, să-i fac pe jucători să joace bine și să avem rezultate. Trebuie să-mi pun filozofia mea în slujba clubului. Dacă echipa merge bine, de ce apar speculații că Becali face echipa? Eu am zis că am un dialog cu el, îi explic și îi arăt ce echipă vreau să folosesc. El vine și vă zice echipa de start, dar așa face el. Nu pot să-l opresc. Nu e prima dată când face asta. Se speculează prea mult. Nu-mi place, dar nu-l pot opri", a spus DicăTag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000