EVZ

Nicolae Dică, pus la zid: „El este secund. Jucătorii de la FCSB vorbesc despre această maltratare zilnică de care au parte”

Nicolae Dică
Autor: | | 1 Comentarii | 2070 Vizualizari

Marcel Popescu, președintele echipei CS „U” Craiova, a continuat războiul verbal cu oficialii FCSB și l-a arătat cu degetul pe antrenorul Nicolae Dică.

Marcel Popescu, președinte la CS „U” Craiova, l-a ironizat pe Nicolae Dică, tehnicianul echipei FCSB, despre care a afirmat că este doar un secund fără drept de decizie. Oficialul oltenilor a mai spus că jucătorii „roș-albaștrilor” sunt maltratați de tehnician și au nevoie de psigolog ca să-și revină.

„Nu ştiu dacă jucătorii Craiovei sunt doriţi şi de secundul Dică. Cred că doar principalul are cuvântul acolo. Secundul doar antrenează, dar asta este o altă poveste. Jucătorii de la FCSB vorbesc despre această maltratare zilnică de care au parte. I-a transformat din jucători cu un potenţial enorm, care au calificat Astra în cupele europene, contra lui West Ham, de două ori, în clienţi ai medicilor psihologi şi poate şi mai departe”, a spus Marcel Popescu la Digi 24 Craiova.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000