EVZ

Nimeni nu a ştiut. Cele mai SEXY FEMEI au o CONVENŢIE ANUALĂ SECRETĂ. Cele mai RARE imagini surprinse - FOTO

Autor: | | 0 Comentarii | 1649 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Modelul Valeria Lukyanova, cunoscută ca femeia-Barbie datorită numeroaselor operaţii estetice făcute pentru a deveni o păpuşă umană, are acum concurenţă.

De când a devenit cunoscută, zeci de tinere și-au dorit să arate la fel ca ea. Rețelele de socializare s-au umplut cu poze care demostrează că acest trend este în plină ascensiune. Din ce în ce mai multe fete și băieți investesc sume gigantice în operații estetice pentru a își modifica trupul. Nu ar fi de mirare, ca persoanele care au această pasiune în comun să se întâlnească pentru a își împărtăși experiențele. Imaginile care dovedesc asta există! Cea mai cunoscută „păpușă umană” s-a afișat de mai multe ori cu o prietenă, care arată la fel ca ea, doar că este brunetă. 

Valeria a ajuns celebră tot prin intermediul videoclipurilor postate pe YouTube, în care oferea „consiliere spirituală”. Tânăra, acum în vârstă de 31 de ani, a şocat prin înfăţişarea sa, dar şi prin declaraţiile sale incredibile. De exemplu, într-un interviu oferit revistei GQ, femeia cu chip de păpuşă a declarat că vinovat de popularitatea în continuă creştere a operaţiilor estetice ar fi numărul tot mai mare de cupluri interrasiale, care „urâţesc rasa umană”. Afirmaţia ei a determinat un jurnalist să o numească „extraterestru rasist”. Într-un alt interviu, Valeria a declarat că vrea să trăiască doar cu aer şi lumină, potrivit practicii Inedia. 

Tot din Rusia vine și Alina, versiunea mai puţin controversată a Valeriei, a studiat psihologie şi asistenţă socială la Universitatea Odessa şi spune că este naturală din cap până în picioare - inclusiv părul său, incredibil de lung, este natural - asemănarea sa cu păpuşa Barbie fiind rezultatul machiajului şi a lentilelor de contact. 

Foto credit Facebook / The Chive Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000