EVZ

Noima la Arthouse Gărâna

Autor: | | 0 Comentarii | 265 Vizualizari

Grupul NOIMA, (compus din pictorii Ciprian Bodea, Cosmin Frunteș, Dan Gherman, Andrei Rosetti, Sorin Scurtulescu), este invitat în acest an de către amfitrionii Elisabeth și Hartwig Ochsenfeld la Arthouse Wolfsberg Gărâna.

 După cele șapte ediții ale simpozionului internațional de artă vizuală și literatură desfășurate în preajma cunoscutului festival de Jazz de la Gărâna, la rezidența de artă Wolfsberg Gărâna, nr. 154, pe 8 iulie, de la orele 11- 17, se va deschide expoziția de pictură intitulată Grădina din ochii mei, Grupul Noima și Elisabeth Ochsenfeld. În cadrul acestui eveniment începând de la ora 15, Vlad A. Colar va susține un recital de flaut solo.

Gărâna, după numele german Wolfsberg, adică Muntele lupului, este un sat înfiinţat de coloniştii germani, numiţi pemi, veniţi din Boemia (de pe teritoriul Cehiei de astăzi), pe la 1800.

Fundaţia Arthouse Wolfsberg din Gărâna este o casă a artelor, creată de Elisabeth și Hartwig Ochsenfeld, care găzduieşte rezidenţe artistice cu participare internaţională îmbinând artele vizuale, literatura şi muzica.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

vineri, 23 februarie 2018 Autor:

Fundaţia Art Encounters caută director artistic

joi, 22 februarie 2018 Autor:

Amintiri din livada cu meri

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000