EVZ

O nuntă anulată s-a transformat într-o petrecere pentru oamenii străzii

Autor: | | 0 Comentarii | 1602 Vizualizari

O americancă a cărei nuntă în valoare de 30 de mii de dolari a fost anulată, a dat o petrecere la Ritz Charles in Carmel, Indiana, pentru oamenii străzii – scrie BBC

Pentru că banii plătiți nu erau rambursabili, femeia a decis să invite la cină 170 de oameni ai străzii, găzduiți de adăposturile din împrejurimi.

Sarah Cummins, în vârstă de 25 de ani, care nu a motivat de ce și-a anulat nunta, a spus că a fost devastată de incident, dar după ce a plâns și după ce a anulat toate invitațiile, pentru a nu arunca toată mâncarea comandată a luat această decizie.

Logodnicul femeii, al cărei mamă murise recent, a fost de acord cu propunerea.  „Sunt fericit că în urma suferinței mele Sarah Cummins a fost capabilă de un gest altruist într-un moment atât de greu,” a spus Logan Araujo.

Noii oaspeții au fost aduși la restaurant cu autocarele, iar organizatorul evenimentului le-a donat la recepție costume și rochii.

Meniul a inclus piept de pui cu anghinare, sos cremă cu Chardonnay, bruschete cu usturoi și tort de nuntă.

Iar ceea ce trebuia să fie luna de miere în Republica Dominicană pentru Sarah Cummins s-a transformat într-o vacantă în care a plecat cu mama sa.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000