EVZ

Un important om de afaceri din Malaysia a fost ARESTAT la Bucureşti. CONSULUL ţării a fost prezent la PROCES

Autor: | | 0 Comentarii | 853 Vizualizari

Un mulţi-milionar indian, din Malaysia, care s-a convertit la Islam a fost arestat la Bucureşti, la cererea justiţiei americane.

Bărbatul din Malaysia este acuzat de spălare de bani şi conspiraţie. Guvernul american a cerut să fie extrădat în Statele Unite.

“Nu sunt vinovat”, a declarat Jamal Mihodeen când a ieşit din sala de judecată. Jamal este un important om de afaceri din Malaysia, proprietar al unui lanţ de restaurante. El este cunoscut şi în lumea petrolului, dar şi cea a IT-ului.

Jamal a fost arestat provizoriu la solicitarea americanilor, în urmă unei operaţiuni desfăşurate pe aeroportul Otopeni. Iar Curtea de apel Bucureşti trebuie să decidă dacă îl extrădează în Statele Unite ale Americii.

Mohideen susţine că urmă să semneze un important contract cu un om de afaceri american la Paris. Locul ar fi fost însă schimbat în ultimul moment, spune malaysianul, şi ar fi fost momit să ajungă în România.

Se pare că este un caz foarte important, deoarece în România au venit imediat doi avocaţi pentru Jamal, dar şi consulul ţării a venit personal la process şi s-a asigurat că inculpatul nu va sta în arestul poliţiei, potrivit stirileprotv.ro.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000