EVZ

Cine este OMUL din SPATELE MILIONARILOR din ROMÂNIA. Și-a vândut locuința pentru PATRU MILIOANE DE EURO

Autor: | | 0 Comentarii | 5577 Vizualizari

Ioan Niculae a reușit să își vândă locuința din cartierul de lux al Capitalei, Primăverii, pentru nu mai puțin de patru milioane de euro.

Omul de încredere al fostului investitor de la ”Rapid” George Copos, celebrul Dinu ”Vamă”, a reuşit să-şi îndeplinească visul! Personajul care a avut pe mână, o bună bucată de vreme, finanţele Rapidului şi-a vândut, în sfârşit, vila de lux pe care o deţinea în cartierul ”Primăverii” din Capitală. Fostul preşedinte de club, care a scris istorie în fotbalul românesc, a reuşit să facă mult-aşteptata tranzacţie după câţiva ani de încercări şi nu s-a lăsat până când nu a obţinut preţul corect!

O tranzacţie imobiliară importantă în lumea bună a Capitalei a avut loc în urmă cu câteva zile, iar în conturile ex-rapidistului a intrat o sumă fabuloasă. Proprietatea impozantă, o vilă enormă cu două etaje din cartierul de lux al Capitalei, Primăverii, a ajuns pe mâna unui important om de afaceri, care i-a plătit lui Dinu Vamă suma de patru milioane de euro.

De şase ani aştepta omul de încredere al lui George Copos, cunoscut şi prin prisma apropierii sale de patronul Astra Giurgiu, Ioan Niculae, să valorifice importanta proprietate imobiliară. Iată că, până la urmă, norocul i-a surâs, iar problemele sale financiare au rămas în urmă, scrie Cancan.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000