EVZ

Orban: Tudose e un PREMIER MARIONETĂ, la fel ca Grindeanu

Autor: | | 0 Comentarii | 101 Vizualizari

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că actual prim-ministru Mihai Tudose este „un premier marionetă”, la fel ca predecesorul său, Sorin Grindeanu. El a adăugat că Executivul nu are nici capacitate și nici autoritatea de a guverna România.

„Păi, cu cine s-a întâlnit astăzi, aşa-zisul premier? S-a dus să ceară voie. A avut vreun cuvânt de spus la modificările introduse în programul de guvernare? Este tot un premier marionetă, ca şi premierul anterior. Guvernul nu are autoritate, nu are capacitatea de a putea să guverneze România, pentru că este condus în continuare de oameni care nu deţin funcţii în acest Guvern, de oameni care vor să controleze tot ce mişcă în cadrul Guvernului”, a declarat Ludovic Orban, după ședința Biroului Executiv al PNL de la Parlament, citat de News.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur la adresa coaliției de guvernare, acuzând că Executivul „va apela la șmecherii” pentru ca rectificarea bugetare să nu pară una negativă. El a mai solicitat Cabinetului Tudose eliminara din programul de guvernare a „aberațiilor fiscal-bugetare”.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000