EVZ

LINIŞTEA dinaintea FURTUNII. Pacea din FAMILIA REGALĂ mai ţine până în IANUARIE

Sursa foto: www.familiaregala.ro
Autor: | | 4 Comentarii | 778 Vizualizari

Deşi au apărut mai multe imagini cu membri din familia regală împărtăşind aceleaşi sentimente faţă de moartea regelui Mihai, totul este doar o situaţie de compromis.

Din luna ianuarie, odată cu sfârşitul doliului, familia regală va trece din nou printr-o grea, în care Principesa Margareta şi principele Nicolae se vor judeca la un tribunal din Elveţia.

Radu Enache, avocatul principelui, a declarat pentru revista Taifasuri că „principele este acuzat principesa Margareta de tentativă de violare de domiciliu”.

Principele Nicolae s-a dus degrabă la domiciul din Elveția al regelui Mihai, când a aflat veștile despre deteriorarea starii de sănătate a acestuia, dar nu a fost lăsat să intre pentru a-și vedea bunicul.

Ulterior, Casa Regală a depus plângere împotriva lui. 

„În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale. Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri.   La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria” a comunicat Casa Regală, conform Libertatea.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000