EVZ

Pagina web a aeroportului Timişoara e disponibilă în limba sârbă

Autor: | | 0 Comentarii | 151 Vizualizari

Aeroportul Internaţional Timişoara îşi extinde pagina web www.aerotim.ro, care este de astăzi disponibilă şi în limba sârbă. Decizia a fost luată ca urmare a numărului tot mai mare de cetățeni sârbi care accesează aeroportul.

„Există tot mai mult interes din partea cetăţenilor sârbi de a zbura din Timişoara deoarece destinaţiile disponibile de aici sunt variate şi la preţuri accesibile. Pentru a facilita informarea acestora, precum şi a tuturor pasagerilor de origine sârbă, al cărui număr este în continuă creştere, am dorit să venim în sprijinul lor şi să le oferim posibilitatea de a accesa site-ul în limba sârbă”, a explicat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Pe pagina www.aerotim.ro, selecţia limbii se face în partea din dreapta-sus. În prezent, Aeroportul Internaţional Timişoara este singurul aeroport din România care are o astfel de facilitate pe pagina web, informaţia fiind disponibilă în trei limbi: română, engleză şi sârbă. Potrivit oficialilor AIT, este  în lucru şi varianta paginii web în limba maghiară.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000