EVZ

Pana de electricitate de pe aeroportul din ATLANTA a LOVIT şi-n ROMÂNIA

George Emil Palade a fost primit de "academiciana" Elena Ceauşescu
Autor: | | 1 Comentarii | 840 Vizualizari

Din cauza penei de curent de pe aeroportul din Atlanta, Muzeul Național de Istorie a României a fost obligat să amâne Conferința de presă și Ceremonia semnării actului de donație a diplomei și medaliei de acordare a Premiului Nobel cu care a fost distins profesorul doctor George Emil Palade, în 1974, programate pentru 19 decembrie.

Decizia a fost cauzată de problemele tehnice, o pană majoră de electricitate, apărute pe Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta (Georgia, SUA), de unde urma să se îmbarce domnul Prof. dr. Philip Palade către Bucuresti, fapt ce a dus la anularea zborului și la grave perturbări ale traficului aerian desfășurat între SUA și Europa. Acest fapt face imposibilă stabilirea, în acest moment, a datei sosirii domnului Philip Palade în România, se arată într-un comunicat al MNIR.

Însemnele Premiului Nobel aparținând Prof. dr. George Emil Palade, primul român care a primit această importantă distincție, vor intra în patrimoniul Muzeului Național de Istorie a României și vor fi expuse în Sala Tezaurului Istoric, în cadrul unui eveniment care va avea loc la o dată ulterioară.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

duminică, 21 ianuarie 2018 Autor:

Vergil Matei. Buchinist... boschetar

joi, 18 ianuarie 2018 Autor:

Anti-ereticii: Atanasie și Chiril

joi, 18 ianuarie 2018 Autor:

Noapte de vis. SUSPANS cu GEORGE ARION

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000