EVZ

PACIENȚII, în centrul POLITICII GUVERNAMENTALE a ministrului SĂNĂTĂȚII

Florian Bodog, ministrul Sănătății
Autor: | | 0 Comentarii | 184 Vizualizari

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a vizitat astăzi unități sanitare din Bacău și Roman. Pacienții, sunt în centrul politicii guvernamentale a ministrului Sănătății

La Bacău, ministrul Sănătății a declarat că politica sa guvernamentală este centrată pe pacient și că va demisiona „în momentul în care la Ministerul Sănătății va fi o altă agendă".

„După cum știți, am mers prin spitale și fără să fiu invitat și o să merg în continuare pentru că îmi place să vorbesc cu oamenii și vreau să văd care sunt problemele acestora. Politica mea guvernamentală este centrată pe pacienți. Nu este o declarație politică. Eu când spun acest lucru ... o spun, și o cred, și o simt. În momentul în care la Ministerul Sănătății va fi o altă agendă, voi pleca de acolo", a afirmat Bodog.

Acesta a subliniat că principalele probleme din spitale sunt legate de schemele de personal, însă și-a manifestat convingerea că acestea vor fi rezolvate "datorită politicilor salariale" pe care Guvernul le aplică din acest an.

Bodog a participat la ședința comună a Consiliului Județean și a Consiliului Local Bacău în care s-a discutat aprobarea acordului de cooperare în vederea găsirii celor mai bune soluții pentru asigurarea complementarității Spitalului Județean de Urgență Bacău și Spitalului Municipal Bacău.

În continuare, Bodog a ajuns și la Roman, unde a vizitat Spitalul de Neuropsihiatrie și Spitalul Municipal. Ministrul Sănătății a precizat că săptămâna viitoare va avea o discuție cu un specialist „din zona militară” pe tema Institutului Cantacuzino

„Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu un cercetător care vine din zona militară. Pe cei care îi numesc în astfel de poziții vreau să îi cunosc personal și vreau să îmi prezinte o strategie și pe urmă, timp de o lună, va prezenta un plan de redresare a Institutului Cantacuzino. Românii au dreptul să aibă propria fabrică de vaccinuri”, a afirmat Bodog.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000