EVZ

Patru fripturi, peşte prăjit şi apa au COSTAT 1.100 euro. Aflaţi unde

Autor: | | 2 Comentarii | 2220 Vizualizari

Aveţi grijă când mergeţi prin aceste locuri, să nu vă treziţi cu o astfel de plată după ce veţi consuma nişte banale fripturi sau peşte. Meniul comandat a constat în patru fripturi, apoi un amestec de soiuri de peşte prăjit, apă şi servirea: total, 1.100 euro. Este nota de plată de infarct care li s-a prezentat într-o tavernă din Venezia la patru turişti japonezi, care luaseră prânzul în localul din zona Mercerie, alături de San Marco.

''Accidentul'' a fost povestit de ghidul japonez care-i însoţea pe cei patru - şi care mâncase în alt local - purtătorului de cuvânt al platformei civice ''Grupul 25 aprilie'', Marco Gasparinetti, care a făcut cunoscută întâmplarea pe reţelele sociale.

Turiştii orientali, un grup de tineri studenţi, au plecat apoi de la Venezia spre Bologna, iar aici, după cum susţine Gasparinetti, ar fi făcut un denunţ despre cele întâmplate în oraşul lagunar. Gestionarul tavernei, un egiptean, a spus că nu-şi aminteşte '' să fi avut probleme cu clienţi japonezi în aceste zile''. Însă, după cum este cunoscut, japonezii nu sunt nişte escroci care inventează scenarii de film...Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000