EVZ

Cheloo a fost condamnat pentru trafic de droguri. Primele reacții

Autor: | | 1 Comentarii | 1943 Vizualizari

Pentru Cheloo nu este cea mai bună perioadă din viață, căci a primit o pedeapsă care îl va face să-și piardă cumpătul tocmai pentru trafic de droguri. Artistul urmează să muncească 100 de zile în folosul comunității, însă oamenii nu-l prea vor în preajmă.

Cântărețul din trupa Paraziții a primit doi ani cu suspendare, o amendă penală și 100 de zile lucrătoare de muncă în folosul comunităţii la o şcoală generală din comuna prahoveană Adunaţi, unde este domiciliat. Problema este că nu toată lumea este de acord cu această decizie.  “Nu am apucat să mă obişnuiesc cu ideea. Noi avem mulţi copii aici şi sunt foarte educaţi. Nu ştiu foarte bine ce ar putea să facă aici, în şcoală. Să-mi ude buretele? Eu sunt foarte drastică! Dacă nu există altă soluţie, pentru început voi avea pretenţia de la el să aibă în primul rând un vocabular civilizat pentru că intră într-o instituţie de învăţământ. N-aş vrea să se distrugă ceea ce am construit eu în ani de zile”, a declarat Luiza Ungureanu, directorul Şcolii Gimnaziale „Radu şi Severa Novian“ din comuna Adunaţi, localitate unde Cheloo are o casă şi domiciliul din buletin, scrie Adevărul.ro.

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de scenă Cheloo, va presta muncă în folosul comunităţii, după ce a făcut un acord de recunoaştere cu procurorul de caz, în dosarul de trafic de droguri. Tribunalul Prahova a acceptat, miercuri, 17 mai, încadrarea juridică şi pedeapsa propusă de procurorul de caz şi de inculpat şi a decis ca solistul trupei Paraziţii să fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, amendă penală, în cuantum de 4.500 de lei, şi 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000