EVZ

Planul de la Vaslui. PSD pregăteşte un GUVERN DE 60%. Despre ce e vorba

PSD estimează o creştere în sondaje pe fondul greşelilor Guvernului Dacian Cioloş FOTO: AGERPRES
Autor: | | 8 Comentarii | 2471 Vizualizari

Liderii organizaţiilor judeţene PSD au fost convocaţi pe 5 august în Vaslui să analizeze strategia partidului pentru intrarea la guvernare în preajma Crăciunului. Social-democraţii pregătesc o alianţă de minim 60% în viitorul Parlament, spun surse de la vârful PSD pentru „Evenimentul zilei”

Vom discuta despre strategia şi tactica electorală pentru alegerile parlamentare. Luând în calcul prestaţia lamentabilă a PNL-ului şi a Guvernului de tehnocraţi, eu aş îndrăzni să încercăm un efort extraordinar să luăm singuri 50 plus 1 din locurile din Parlament. Voi face această propunere în Comitetul Executiv. Noi trebuie să ne lămurim în România: ori găsim o guvernare solidă în care toate partidele să-şi asume şi lucrurile bune şi lucrurile rele, ori găsim o forţă politică care să-şi asume singură guvernarea şi eu sper să fie PSD. În mod sigur ar fi bine pentru cetăţeni să vadă foarte clar cum guvernează un partid”, a declarat ieri, pentru EVZ, gazda şedinţei strategice, Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui. Reuniunea vine ca recompensă pentru rezultatele foarte bune înregistrate la locale de Buzatu.Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000