EVZ

Cel mai tare pont pe care ți-l poate da un agent imobiliar la achiziționarea unui apartament

17-12/blocuri-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 1123 Vizualizari

Noii cumpărători se lasă atrași de finisajele luxoase ale unui apartament, de zonă, de peisaj. Însă agenții imobiliari știu că aceste faclități nu sunt cu adevărat primordiale pentru noii proprietari. Însă foarte puțini știu care este primul lucru pe care trebuie să-l afle despre imobil și este și destul de greu de aflat.

Un agent imobiliar cu peste 30 de ani de experiență ne-a spus care este cel mai important criteriu pentru un cumpărător, din punctul său de vedere: „Finisajele se schimbă la un anumit timp, chiar și țevile, conductele pot fi înnoite. Însă un lucru foarte important pentru cei care se mută într-un bloc vechi sau mai vechi de douăzeci de ani este să afle câți dintre ceilalți locatari au făcut așa zisele super renovări care au afectat și zidurile de rezistență. Ați fi uimiți să aflați că foarte multe apartamente au suferit astfel de intervenții, deși nu este tocmai legal. În cazul unui cutremur, aceste super renovări pot genera catastrofe!”, ne-a explicat vânzătorul. 

Pentru cei care se află în căutarea unui locuințe la bloc, specialistul recomandă consultarea administratorului în vederea aflării mai multor informații despre lucrările făcute de locatari și planurile de construcție.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000