EVZ

PONTA îl ironizează pe DRAGNEA: „Sper să terminăm cu gogoşile umflate”

Autor: | | 1 Comentarii | 316 Vizualizari

Deputatul Victor Ponta a anunţat că este foarte bucuros că „raţiunea” a câştigat şi sistemul de impozitare nu se va schimba. În acelaşi timp, acesta nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Liviu Dragnea.

„Mă bucur că raţiunea a câştigat şi nu se schimbă sistemul de impozitare - sper ca premierul Tudose să „îngroape” şi cealaltă trăznaie numită «impozitul pe gospodărie»!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativă şi de un ANAF nepolitizat care să combată evaziunea fiscală”, a anunţat Ponta pe contul personal de Facebook.

„Mai sper să terminăm cu acest sistem care face numai rău unei bune guvernări - Dragnea anunţă în fiecare zi de la Partid câte o gogoaşă umflată ca să arate că el e „Şeful” şi Premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpiră să o respingă cât mai delicat ca să nu se supere prea tare!

O guvernare eficientă se face doar cu autoritatea prim-ministrului acceptată şi respectată, cu măsuri economico-fiscale stabile şi predictibile şi cu miniştri puşi pe criterii de competenţă, ”nu de slugărnicie faţă de „şeful suprem” sau de apartenenţa la TelDrum sau CJ Teleorman”, a mai scris acesta.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000