EVZ

Povestea unui GANGSTER RUS și a unui SPION DIN CUBA. Scenariştii de la Hollywood au marfă bună

Foto: Captura SHOWTIME
Autor: | | 0 Comentarii | 908 Vizualizari

Aceasta e poveste incredibilă a unui gangster rus, un spion din Cuba și un playboy din Miami, care au cumpărat un submarin pentru a transporta cocaină cu el.

Un gangster din Rusia numit Tarzan stă într-un fotoliu pe fundalul unui zid crăpat și pătat, cu un pachet de țigări, o brichetă și o tavă plină de scrum pe o masă în stânga lui și ridică din umeri, vorbind despre o afacere pe care încerca să o facă cu mai mult de 20 de ani în urmă.

„Am avut un prieten care locuia în St. Petersburg și i-am spus: „Mischa, spune-mi ceva”, a zis Tarzan, pe numeke său adevărat Ludwig Fainberg, într-un puternic accent rusesc. „Știu că va fi o întrebare ciudată. Este posibil să cumpărăm un submarin militar, folosit? „Și el a spus: Ce întrebare! Lasă-mă să verific”.

„M-a sunat în două zile și m-a întrebat: Vrem submarinul cu rachete sau fără rachete?”, Spune Tarzan.

Își ridică sprâncenele și se uită în sus spre stânga pentru a sublinia cât de uimit a fost când a primit această întrebarea. Dar Tarzan - proprietar al unui club de striptease și un fost cămptar - a luat-o în pas și s-a întors la partenerii săi cu răspunsul.

La urma urmei, a lucrat cu un playboy american din Miami și cu un spion fugar cubanez pentru a achiziționa acest submarin. Și au făcut-o în numele celebrului cartel de droguri din Cali din Columbia, care intenționa să utilizeze nava subacvatică pentru a face contrabandă cu cocaina.

Întreaga situație pare a fi ceva despins dintr-un film de acțiune inspirat de Miami Vice, dar s-a întâmplat de fapt în anii 1990.

Acum, povestea, mai strălucitoare decât ficțiunea, este adusă la viață în noua documentație Operațiunea Odessa, film care este un carusel emoțional, scrie Dailymail.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000