EVZ

Povestea ULUITOARE a femeii care îl SUSȚINE din umbră pe Pomohaci: „Îl iubesc...”

Autor: | | 2 Comentarii | 6631 Vizualizari

Noi detalii șocante din trecutul lui Cristian Pomohaci, preotul acuzat de pedofilie și ale cărui gesturi și dezvăluiri din viață par să îi scoată la suprafață numai răutate, ies la iveală. Chiar și în aceste condiții există oameni care nu cred nicio boabă...

Mariana Mirea este de departe cea mai aprigă susținătoare a celui mai mediatizat preot din România acum. Despre ea, presa a relatat că este impresara acestuia şi că s-ar ocupă şi de administrarea averii preotului care are şi o carieră de cântăreţ de muzică populară. „Eu îl iubesc pe părintele Pmohaci şi nu îmi este ruşine să stau lângă el. Îmi este drag, îl respect. Indiferent de părerea oamenilor, eu îl iubesc şi îl respect şi spun răspicat că este un om al lui Dumnezeu”, a spus Mirea la o emisiune TV. 

Se pare că înainte de impresariat, Mariana a reușit să facă o mică avere din cofetărie. În prezent, ea are o grădiniţă privată în Făgăraş, dar şi mai multe pensiuni, printre care una lângă Făgăraş, şi una la Sâmbătă. „Fosta cercetătoare în industria de armament şi chimică a oraşului Făgăraş, Mariana Mirea este dintre curajoşii care, la începutul anilor 90, intuind cursul accelerat spre dezastru al fabricilor locale, şi-a luat soarta în propriile mâini, deschizând o cofetărie”, scria Formulă AS despre Mariana Mirea, citați de jurnaliștii de la Wowbiz.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000