EVZ

Extraordinar. Președintele R.Moldova a călătorit pe banii contribuabililor din Belarus

Sursa Foto: Hotnews.md
Autor: | | 0 Comentarii | 229 Vizualizari

Avionul privat cu care șeful statului moldovean a călătorit din orașul Vitebsk (Belarus), la Chișinău a stârnit un adevărat scandal în presa de la Minsk, pentru că ar fi fost plătit din banii contribuabililor belaruși.

Jurnaliștii din Belarus au criticat decizia președintelui Alexander Lukașenko de a-i pune la dispoziție, omologului său moldovean, Igor Dodon, o aeronavă privată charter pentru a se întoarce în Moldova, informează independent.md.

Presa de la Minsk se întreabă cum a ajuns Dodon în Belarus și de ce la întoarcere  trebuia să i se pună la dispoziție un avion privat, plătit din banii contribuabililor belaruși.

„Se pare că președintelui Alexandr Lukașenko îi pasă mai mult de cum va arată în ochii președinților altor state, decât în cei ai propriului popor”, arată gazeta.by.

Președintele R. Moldova a călătorit  cu aeronava preşedintelui belarus Alexandr Lukaşenko, după vizita pe care a făcut-o la Vitebsk, unde a participat la ceremonia de deschidere a concursului muzical „Slaveanskii Bazar”.

„Preşedintele Moldovei toate zborurile sale le face cu curse obişnuite, de obicei, economic  class. Probabil, în Belarus au observat asta şi, luând în calcul că, un zbor direct Minsk-Chişinău nu este, Lukaşenko a decis să-i ofere omologului său moldovean charterul său pentru un scurt zbor la Chişinău”, a scris pe facebook consilierul municipal PSRM, Stanley Vartanian.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000