EVZ

ŞOCANT! Un PROFESOR RENUMIT a fost BĂTUT în curtea facultăţii. Victima este GINERELE LUI CEAUŞESCU. "Sunt victima unei lucrături". Ce a declarat la Poliţia Capitalei | UPDATE

Autor: | | 12 Comentarii | 3301 Vizualizari

Un profesor renumit a fost bătut şi tăiat în curtea facultăţii din Institutul Politehnic Bucureşti. Este vorba despre Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, dictatorul comunist care a condus România, până în decembrie 1989.

UPDATE. Poliţia Capitalei a transmis că, aseară, în jurul orei 21.00, un bărbat a sesizat că a fost victima unei agresiuni şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la faţă locului, persoana vătămată a fost audiată şi, în prezent, se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe. Din datele furnizate de către persoana vătămată rezultă că a fost agresat de un bărbat necunoscut şi că nu i-au fost sustrase bunuri.

Un profesor renumit a fost bătut în curtea facultăţii din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti. Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceauşescu, a fost atacat, joi seara,  de către doi  indivizi, în jurul orei 20.30 şi este internat la Spitalul Clinic Universitar. Antena 3 transmite că agresorii au fugit cand au vazut un student care a ieșit din facultate.

Profesorul Oprean ar fi fost amenințat și înjurat după ce a aparut la Antena 3 şi l-a acuzat pe Traian Băsescu că a fost securist. El ar fi fost ameninţat şi înjurat la telefon.

Ecaterina Andronescu a declarat că nu s-a întamplat niciodata aşa ceva la Politehnică.

Profesorul a fost transportat la spital de urgență, prezentîndu-se cu mai multe lovituri în zona sternului și cu tăieturi pe față. Medicii i-ar fi spus lui Oprean că trebuie să fie monitorizat, în spital, timp de trei zile. Profesorul este internat la secţia Neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Conform primelor informații, autorii sunt doi tineri. Aceștia nu au fost prinși, chiar dacă în zonă există mai multe camere video, porțiunea întunecată favorizând infractorii. Ginerele lui Ceaușescu a reușit să scape din mâna agresorilor și să se blocheze în mașină. 

”Am fost victima unei lucrături!”, a spus Oprean pentru Antena 3.

Acesta a fost audiat la spital de către polițiști.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000