EVZ

Răzvan Burleanu pare de NECLINTIT din fruntea FRF: „Sistemul e prea bine organizat, cei care candidează n-au nicio șansă”

Adrian Porumboiu
Autor: | | 0 Comentarii | 1304 Vizualizari

Adrian Porumbou, fost patron al echipei FC Vaslui, este de părere că Răzvan Burleanu va obține și cel de-al doilea mandat în fruntea FRF.

Răzvan Burelanu se pregătește pentru un nou mandat în fruntea Federației Române de Fotbal și până la acum nu are un candidat care să dea impresia că-i poate face față. Disensiunile dintre membrii „Generației de Aur” au dus la situația paradoxală în care cel mai vocal lider a ajuns doctorul Pompiliu Popescu. În aceste condiții, Burleanu pare că este principal favorit la alegerile din acest an. Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui, este convis că președintele va rămâne de în funcție.

„O singură persoană poate să câștige: Gică Popescu. Sau poate Iordănescu. Gică Popescu e singurul care ar putea face ceva sănătos. Toți cei care candidează acum vor fi sparring-partnerii lui Burleanu, sunt carne de tun. Sistemul e prea bine organizat, cei care candidează n-au nicio șansă! Burleanu va fi președinte cât va dori el. Trăim într-o țară în care democrația, între ghilimele, primează”, a spus Porumboiu la Telekom Sport.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000