EVZ

Regele Mihai. Cele mai emoționante imagini de la funeraliile regale - FOTO

Autor: | | 7 Comentarii | 3032 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Lacrimi, flori, mesaje și imagini emoționante de la funeraliile Regelui Mihai. România și-a luat astăzi rămas-bun de la Regele Mihai. Majestatea Sa va fi înmormântată la Curtea de Argeş, acolo unde peste 10.000 de oameni sunt aşteptaţi la ceremonia de înmormântare de la Catedrala Arhiepiscopală.

Primarul oraşului regal Curtea de Argeş, Constantin Panţurescu, a declarat că totul este pregătit pentru funeraliile Regelui Mihai.
 
 
Din Gara Regală Băneasa, de unde a plecat cortegiul funerar, trupul Regelui Mihai va ajunge la Curtea de Argeș, loc în care Majestatea Sa va fi înmormântat alături de strămoşii lui. Trenul Regal, a cărui poveste a fascinat generaţiile, transportă sicriul Regelui Mihai, într-o călătorie cu o simbolistică aparte.
 
 
Majestatea Sa va fi înmormântat alături de Carol I Întemeietorul și Regina Elisabeta, prima regină a Romaniei, îalături de bunicul, pe Ferdinand Întregitorul, și mult iubita sa bunică, Regina Maria, alături de scumpa sa mamă, Regina Elena....și, nu în ultimul rând alături de rătăcitorul tată, Carol al II-lea.
 
În galeria foto atașată veți putea admira cele mai impresionante fotografii de la funeraliile regale.
 Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000