EVZ

Reședința lui IC Drăgan, din Lugoj, VÂNDUTĂ de văduva sa

Autor: | | 1 Comentarii | 1216 Vizualizari

Veronica Guşă de Drăgan (43 de ani), fiica fostului şef de Stat Major Ştefan Guşă, care a moştenit în 2008, atunci când soţul ei, Iosif Constantin Drăgan, a murit, cea mai mare avere din România, 1,5 miliarde de euro, a vândut casa din Lugoj pe care familia o deținea în orașul natal al miliardarului.

Reşedinţa Drăgan din Lugoj, de lângă Primărie, a fost vândută la începutul acestui an, dezvăluie Cetățeanul.ro.Imobilul se găsește în apropierea Primăriei din localitate. Inițial prețul cerut a fost de 500.000 de euro, însă în fional, proproetatea s-a vândut m,ai ieftin.  “Am cumpărat-o, e adevărat. Nu se modifică nimic la ea, doar la acoperiş are nevoie de ceva reparaţii. Vreau să o fac la fel ca şi pe cealaltă clădire pe care o am, din Piaţa Drăgan. Rămâne casă de locuit, e păcat să o schimb”, a declarat pentru Cetăţeanul.ro, Sorin Şeroni, omul de afaceri care a cumpărat imobilul.

Şeroni este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri ai Lugojului, deținând mai multe balastiere şi afaceri în domeniul construcţiilor. În ultimii ani el a achiziţionat mai multe imobile pe care le-a reabilitat şi închiriat.

Veronica Gușă s-a măritat la 22 de ani cu omul de afaceri lugojean Iosif Constantin Drăgan, fondatorul Butan Gas, în 1995, când acesta avea 78 de ani. Cei doi au avut împreună treiu băieţi, Ştefan Constantin, care are acum 18 ani, respective gemenii Alexandru Eugen şi Tudor Sebastian, de16 ani.

Potrivit Cancan, averea lui Drăgan este acum administrate de un grec cu origini egiptene, Christofides Christos, în vârstă de 60 de ani. Acesta a devenit administratorul celor mai importante afaceri dezvoltate de Iosif Constantin Drăgan după ce Veronica Guşă de Drăgan a decis să îşi înlocuiască sora, pe Ana Maria Guşă, din această funcţie. (Sursa foto: Cetățeanul.ro)Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000