EVZ

Ricky Martin s-a căsătorit!

Autor: | | 1 Comentarii | 647 Vizualizari

Nu au avut ceremonie religioasă, ci doar au semnat un teanc de acte

Frumosul interpret de muzică latino s-a căsătorit „pe bune” cu iubitul său, Jwan Yosef. Ricky a declarat ca a devenit recent soț, dar și că nu a avut parte de o recepție fastuoasă. „Am făcut schimb de jurăminte am semnat toate documentele care trebuiau semnate, prenupțâiale și totul”, a declarat latino-loverul în vârstă de 46 de ani.

Cei doi s-au cuplat în 2016 și atunci s-au și logodit. Ricky Martin a povestit felul stângaci în care l-a cerut în căsătorie pe alesul său: „Da, l-am cerut în căsătorie. Eram cu adevărat emoţionat. M-am aşezat în genunchi, am scos o cutie mică din catifea şi în loc să îl întreb dacă vrea să se căsătorească cu mine, i-am spus: «ţi-am adus ceva!». A fost rău. Iar el a spus da”.

Tată a doi copii

În urmă cu aproape zece ani, Ricky Martin a devenit tată a doi băieți, grație unei mame surogat. Din august 2008, viața cântărețului s-a schimbat, fiind un părinte foarte activ în viața gemenilor Matteo și Valentino. Artistul și-a crescut singur cei doi băieți, refuzând să apeleze chiar și la ajutorul unei bone.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000