EVZ

Rocsana Marcu se cațără pe notorietatea Mădălinei Ghenea

Autor: | | 1 Comentarii | 561 Vizualizari

Rocsana Marcu pare dispusă să facă orice, fără să exceleze, doar buget să existe.

 A renunţat la haine, a jucat în comedii, a cântat, ba chiar s-a vopsit de la blondă la brunetă. Nu s-a dat în lături nici să frizeze ridicolul, când s-a luat de formele superbei Mădălina Ghenea, zicând că are „burta mai mare decât posteriorul”.Ce face Rocsana?

Viaţa publică a divei de la Antena Stars a început încă din liceu. Fără rezultate remarcabile, dar cu forme interesante, ea şi-a găsit mereu loc lângă cineva. Iniţial, lângă Dan Finţescu, la Prima TV. Ulterior, a mai pozat în reviste pentru adulţi şi a mai întreţinut câteva scandaluri. (Alin Pătru, Theodora Mihail)

Venirea la matinal s-a produs după ce şi-a încercat cariera de actriţă, în serialul de comedie, „Trăsniţii”. Când s-a terminat, blonda s-a aflat într-o situaţie grea și şi-a impresionat şefii cu statutul de mamă singură. Rocsana Marcu are o fetiță de 8 ani, Mayra, cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului primar de Giurgiu, care și-a recunoscut copilul după ce a făcut testul de paternitate. Vedeta mai are o fetiță, Indira (4 ani) cu un alt fost iubit. De curând, diva s-a dat pe manele. Astfel, ea cântă cu Danezu şi Răzvan de la Piteşti pe ritmuri orientale.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000