EVZ

SANCȚIUNI la Cluj după MESAJE POLITICE distribuite de TURCI

Autor: | | 0 Comentarii | 441 Vizualizari

Organizatorii unui festival turcesc au fost sancționați la Cluj după ce au distribuit un ziar cu mesaje politice în timpul evenimentului.

Primăria Cluj Napoca a somat organizatorii festivalului să își desfășoare activitatea conform scopului pentru care au cerut autorizația, „Descoperiţi cultura şi bucătaria turcească”, fără a mai distribui ziarul „Zaman – România”, unde erau publicate mai multe mesaje politice, informează AGERPRES. Mai mult, organizatorilor li s-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale pentru nerespectarea scopului manifestării aprobate şi lipsa autorizaţiei pentru distribuţia de publicaţii.


 „Primăria Cluj-Napoca respinge orice implicare sau susţinere a activităţilor de distribuire de publicaţii cu caracter politic de către organizatorii Festivalului şi le-a solicitat acestora păstrarea caracterului multicultural al manifestării aprobate”, se arată într-un comunicat de presă.


Festivalul a avut loc pe platoul din fața Sălii Sporturilor „Horia Demian”, ziarul de la care a pornit conflictul conținând articole împotriva preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, dar și cu legături la actuala situație socio-politică a Turciei.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000